NYX – lip lingerie french maid

NYX lip lingerie review

Hoewel de lip lingeries van NYX al een tijd enorm populair zijn, bleef ik achter. Ik dacht dat de lip lingerie van NYX een soort plakkerige lipcrème was, maar dan wel met een mooie dekkende kleur.  Maar toen ik laatst weer een veelbelovende swatch zag, besloot ik de gok eens te wagen. Als iedereen er zo enthousiast over was, was ik het misschien ook wel. Toen ik laatst in Amsterdam was, kocht ik daarom mijn allereerste lip lingerie in de kleur french maid. Vandaag wil ik je deze kleur laten zien en mijn mening geven over de lip lingerie van NYX. Benieuwd?

De verpakking van de lip lingerie doet me erg denken aan een lipgloss tube. De tube is langwerpig en heeft een zwarte dop. Op de tube staat met zwarte letters het NYX logo en om welk product het gaat. Wat ik een groot pluspunt vind, is dat de tube doorzichtig is. Zo kun je precies zien hoeveel product er nog in zit. Verder vind ik de tube vrij simpel, maar dat past wel bij het product.

Volgens NYX is de lip lingerie een verleidelijke, gewichtloze liquid lipstick die een matte finish geeft. Deze lip lingeries zijn verkrijgbaar in 24 verschillende kleuren, van nudes tot donkere kleuren. De kans is dus groot dat er voor iedereen wel een mooie tint bij zit.

De lip lingeries hebben een sponsapplicator die vrij plat is. Zo’n sponsapplicator vind ik altijd fijn  werken, want je kunt er strakke lijnen mee trekken. Wel vind ik dat er veel product op deze applicator zit. De stopper had, vind ik, iets beter zijn best moeten doen.

Hoewel ik in het schap enorm veel mooie kleuren zag staan, hield ik me in en koos ik één kleurtje uit. Ik koos voor een wat donkere, paars/grijzige tint met de naam french maid. Hierboven zie je de swatch van de kleur op mijn pols. Zoals je ziet dekt de tint echt goed en is hij vrij creamy. Hier vind ik de kleur al erg gaaf.

Hier zie je hoe french maid eruit ziet op mijn lippen. Het is echt een koele, paarse tint met een grijze gloed. Hoewel het een hele bijzondere kleur is die ik niet dagelijks zou dragen, vind ik het echt een hele gave kleur. Het is een mooie, donkere tint die goed past bij mijn lichte huidskleur. Ja, ik ben fan.

De substantie van de lip lingerie was iets waarover ik sceptisch was. Ik had namelijk verwacht dat het product niet echt op zou drogen en als een dikke laag op mijn lippen zou blijven zitten. Maar wat een fijn product is dit! Het product is vrij creamy, waardoor het makkelijk aanbrengt en gelijk goed dekt. Ook droogt het product snel op en heeft dan een mooie, matte finish. Het product blijft dan erg goed op zijn plek zitten. Iets eten en drinken overleeft ie makkelijk. Wel moet je opletten met vet eten, daar slijt hij wel wat sneller van. Wat ik ook fijn vind, is dat het product mijn lippen niet uitdroogt. Soms is dat het geval bij liquid lipsticks, maar gelukkig niet bij deze.

Conclusie

Boy, I was so wrong! Hoewel ik dacht dat de lip lingeries van NYX niets voor mij zouden zijn, wil ik nu juist meer kleurtjes. De lip lingerie van NYX is echt een fijn product. Er zijn enorm veel verschillende tinten verkrijgbaar en het product zelf is gewoon fijn. De lip lingerie brengt makkelijk aan, droogt snel op en laat daarna een mooie, matte en dekkende lipkleur achter. De lip lingeries kosten 8,35 per stuk. Dat vind ik een prima prijsje voor zo’n mooie liquid lipstick.

Kende jij de lip lingeries al?

xxx Teddy

11 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog