Vision – langdurige zonbescherming review

vision de fijnste zonbescherming

Ik hou van de zomer. Het is de tijd van vakantie, relaxen en genieten van het lekkere weer. Hoewel ik het heerlijk vind om lekker in de zon te zitten/liggen, is de zon voor mij met mijn lichte huid niet altijd een pretje. Ik verbrand namelijk erg snel. Althans, als ik mijzelf niet of niet genoeg insmeer. Wanneer ik mijn huid goed bescherm, verbrand ik niet. Daarom is een goede zonnebrand voor mij heel erg belangrijk. Laatst hoorde ik goede verhalen over de langdurige zonbescherming van Vision, dus die besloot ik te proberen. Vandaag wil ik mijn ervaring met deze zonnebrand met je delen. Benieuwd?

De zonbescherming zit in een kartonnen doosje. Het doosje is wit, maar wordt wat opgevrolijkt door het felle logo van Vision. Verder staat er vooral veel tekst op het doosje. De tube zelf is hetzelfde vormgegeven. De tube is wit en heeft hetzelfde kleurrijke Vision logo. Ook hier staat weer veel tekst op. Hoewel ik de verpakking vrij simpel vind, vind ik het wel passen bij het product.

Volgens Vision beschermen haar producten de huid langdurig tegen zonnestraling. Alle lotions en sprays in hun assortiment zijn parfumvrij en bevatten de speciaal ontwikkelde LyphaZome technologie die ervoor zorgt dat de zonbescherming in de huid trekt en deze hierdoor lang beschermt. Ook zou het product niet plakken en zijn de producten zeer waterbestendig, waardoor je ook bescherming kunt verwachten als je veel in het water te vinden bent. Vision heeft een uitgebreid assortiment met sprays, mousse, crèmes en verschillende SPF’s. Ook hebben ze naast een full-size verpakking ook een mini tube, die erg handig is om in je handtas mee te nemen.

Voor mij is dat alles wat ik zoek in een zonbescherming. Ik wil dat hij me lang beschermt, niet plakt, geen parfum bevat én waterbestendig is. Want ook bij een dagje strand of zwembad wil ik niet verbranden. Omdat ik een vrij lichte huid heb en snel verbrand, gebruik ik zelf meestal SPF 30, dit is dan ook de variant die ik van Vision heb getest.

De crème heeft geen duidelijke geur. Hij is wit en vrij dik, waardoor je hem wel goed uit moet smeren wil je geen witte waas achterlaten. Wel smeert de crème fijn en gemakkelijk uit. Ook plakt hij niet, iets wat ik echt een pluspunt vind. Wel voelt de huid in het begin een heel klein beetje vettig aan, maar dat is bij vrijwel alle zonnebrandcrèmes.

Het belangrijkste is natuurlijk dat het product mijn huid goed én lang beschermt. Toen ik laatst in de volle zon op een terrasje zat, had ik mezelf van tevoren goed ingesmeerd met Vision SPF 30. Tussendoor had ik mijzelf niet opnieuw ingesmeerd en toch was ik niet verbrand. Of tenminste, bijna. Ik was één stukje op mijn rug vergeten in te smeren (omdat ik daar niet bij kon) en precies dat stukje was wel verbrand. De rest van mijn huid zag er nog rustig uit. Dit product beschermt mijn huid dus echt wel goed!

Conclusie

Ik vind de Vision langdurige zonbescherming erg fijn. Het product werkt gemakkelijk en fijn én zorgt ervoor dat mijn huid echt goed en lang beschermt is. Na een paar uur op een terrasje ziet mijn huid er nog steeds rustig uit als ik het met dit product insmeer. Vision zonbescherming is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen. Een SPF 30 full-size van 200 ml kost 18,99 en de mini van 50 ml kost 7,49. Dat is niet echt goedkoop, maar zonbescherming is vaak vrij prijzig. Ik heb het er in ieder geval zeker voor over!

Kende jij Vision al?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog