Mijn plannen voor deze zomervakantie 2017

De zomervakantie is begonnen! Ik geniet alweer twee weekjes van mijn welverdiende zomervakantie. Ik slaap lekker uit, plan leuke dingen en doe vooral even rustig aan na een drukke periode door mijn studie. Want eerlijk, de afgelopen maanden waren vrij stressvol voor mij. Ik haalde mijn laatste vakken en rondde mijn bachelor af. Maar natuurlijk ga ik niet alleen maar niksen deze zomervakantie. Net zoals vorig jaar wil ik je daarom mijn plannen voor deze zomervakantie vertellen. Benieuwd?

Afgelopen periode

De afgelopen periode was dus enorm druk voor mij. Ik had twee vakken waar ik echt veel voor moest doen en die ik per se wilde halen. Dat is me gelukt, maar wel doordat ik er veel tijd aan besteedde. Het waren namelijk de laatste vakken die ik moest halen. Nu kan ik eindelijk zeggen dat ik écht afgestudeerd ben en mijn bachelor binnen heb! Daarom is het de afgelopen tijd ook ietsjes rustiger geweest op A Beauty Day. Gelukkig heb ik nu alle tijd om weer vol aan de bak te gaan voor mijn blog en dat is dan ook zeker iets wat ik deze vakantie van plan ben!

Op vakantie?

Een echte vakantie hebben we helaas (nog) niet geboekt. Of we dit nog gaan doen, is de vraag. Waarschijnlijk ga ik met mijn ouders nog een weekendje weg of misschien ga ik samen met mijn vriend nog last minute iets boeken. Of we stellen onze vakantie uit. Dan kunnen we buiten het seizoen weg, wat enorm veel geld scheelt.

Festivals

Gelukkig heb ik allerlei leuke dingen gepland staan, waardoor het toch voelt als vakantie. Zo ben ik al naar verschillende festivals geweest, staan er nog wat festivals op de planning én ga ik nog dagjes weg met vriendinnen en/of mijn vriend. Genoeg leuke vakantie dingetjes! Ik hoef me dus niet te vervelen met al die plannen.

Stage

Mijn zomervakantie stopt iets eerder dan normaal, want halverwege augustus begint mijn stage! Ik ga een half jaar stage lopen bij het pr bureau House of Rebels in Amsterdam! Hoewel ik het enorm spannend vind, heb ik er ook enorm veel zin in. Ik denk namelijk dat ik daar heel veel kan leren én wie wil er nou niet bezig zijn met de leukste (beauty)merken?

Wat zijn jouw plannen voor deze zomer?

xxx Teddy

3 comments

  • Gefeliciteerd nog met je afstuderen, super goed! Ook tof dat je stage gaat lopen! Volgens mij ga je een hele fijne zomer tegemoet, je hebt niet per se een vakantie nodig om toch een leuke zomer te hebben natuurlijk. Festivals, lekker weer en vrienden en familie zijn natuurlijk het belangrijkst. Geniet ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog