5x zomerse muziek 2017

De zomervakantie is voor mij al begonnen, maar dat echte zomergevoel laat nog even op zich wachten. Afgelopen week fietste ik nog door de regen en trok ik toch mijn jas weer aan als ik naar buiten ging. Ik hoop dan ook heel erg dat het nog heel lekker weer gaat worden deze zomer. Maar ja, met Nederlandse zomers weet je het nooit. Gelukkig waan ik mezelf wel helemaal in zomerse sferen met de leukste zomerhitjes van dit jaar. Vandaag wil ik 5 nummers voor je op een rijtje zetten waardoor ik dat zomergevoel krijg. Benieuwd?

Despacito – Justin Bieber, Luis Fonsi & Daddy Yankee
Laat ik maar gelijk beginnen met de hit van het moment. Dit nummer is speciaal gemaakt voor de zomer, dat kan bijna niet anders. Wanneer ik dit nummer aanzet of op de radio hoor, kan ik bijna niet stilzitten en denk ik aan een heerlijke, zwoele zomeravond. En aan een toffe beachparty, dat ook. Want daar is dit nummer echt perfect voor.

I feel it coming – The Weeknd ft. Daft Punk
Dit nummer is wat relaxter, maar daardoor niet minder zomers. Dit nummer stel ik me voor wanneer je met een cocktail op het strand ligt, een lekker zonnetje erbij en dan dit nummer hoort. Dat is pas echt zomer.

No lie – Sean Paul ft. Dua Lipa
Dit nummer vind ik vooral zo leuk omdat er een hele lekkere beat in zit. Dit maakt hem ook gelijk zo lekker vrolijk en zomers. Dit is echt een goed nummer voor op een feestje in de zomer of tijdens een rondtrip. Ook is het refrein erg makkelijk mee te zingen, waardoor hij nog leuker is.

Mama – Jonas Blue ft. William Singe
Dit nummer is zo leuk! Mama kan ik echt uren achter elkaar luisteren. Er zit een lekkere beat in en een zomers deuntje. Dit is denk ik wel een van mijn favoriete zomerhitjes van dit jaar. Ik zou zeggen, luister hem gewoon even en dan weet je waarschijnlijk wel wat ik bedoel.

Subeme la radio – Enrique Iglesias

Last but not least kan er natuurlijk geen nummer ontbreken van Enrique Iglesias. Enrique heeft ieder jaar wel een toffe zomerhit. In 2017 kon hij natuurlijk niet achter blijven. Dit jaar is zijn subeme la radio echt een fijne zomerhit. Wanneer ik dit nummer hoor, waan ik mezelf echt op vakantie. Laat dat zonnetje maar komen!

Van welke nummers krijg jij een zomergevoel?

xxx Teddy

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog