Yves Rocher – fruitige gezichtspeeling met abrikoos

yves rocher gezichtsscrub abrikoos review

Een jaar geleden scrubde ik mijn gezicht regelmatig. Ik had ook het idee dat mijn huid hier echt van opknapte en ik vond het gewoon ook fijn om te doen. Om de een of andere reden doe ik dat de laatste tijd niet meer echt. De laatste keer dat ik mijn gezicht gescrubd heb, weet ik zo snel even niet. Ik besloot dat hier weer eens verandering in moest komen en kocht laatst een scrub bij de Yves Rocher. Omdat ik abrikoos heel lekker vind ruiken, koos ik voor de fruitige gezichtspeeling met abrikoos. Vandaag wil ik deze scrub/peeling aan je laten zien. Benieuwd?

De huidpeeling zit in een kleine, plastic tube van 50 ml. De tube is doorzichtig, wat ik zelf echt een pluspunt vind. Hierdoor kun je zien hoeveel scrub er nog inzit en weet je wanneer de tube bijna leeg is. Op de tube staat met witte letters om welk product het gaat. Bovenin staat het logo van Yves Rocher en aan de linkerkant staat een afbeelding van abrikozen, waardoor het gelijk duidelijk is dat de scrub hier naar ruikt.

Volgens Yves Rocher is deze scrub lekker fruitig en is het een milde huidpeeling doordat de abrikozenpitten gemalen zijn. Yves Rocher raadt aan de scrub 1 of 2 keer per week op een vochtig gezicht aan te brengen, vervolgens in te masseren en daarna af te spoelen. Je huid zou daarna weer heerlijk zacht aanvoelen.

De scrub bevat vrij grove scrubdeeltjes. Dat vind ik zelf altijd erg fijn, want zo heb ik het gevoel dat de scrub ook echt wat doet. Het scrubben gaat prettig en de scrubt schuimt een beetje wanneer je hem inmasseert. Wanneer ik de scrub van mijn gezicht afspoel, voelt deze lekker zacht aan en ruikt mijn huid subtiel naar abrikoos. Ook voelt mijn huid niet droog aan na gebruik, wat ik ook fijn vind.

Wel moet ik eerlijk zeggen dat ik niet iedere week minimaal 1 of 2 keer mijn huid scrub. Dat doe ik eerder eens in de twee weken of eens in de maand. Ik merk namelijk dat mijn huid nogal droog kan worden als ik het te vaak scrub. Maar ook wanneer ik deze scrub minder dan 1 of 2 keer per week gebruik, vind ik hem fijn.

Conclusie

Ik vind de fruitige gezichtspeeling met abrikoos van Yves Rocher fijn. Het is een prima scrub met grove scrubdeeltjes die ervoor zorgt dat mijn huid weer lekker zacht aanvoelt. De scrub werkt gemakkelijk en droogt mijn huid niet uit. Het is geen wonder-product, maar gewoon een fijne scrub. De scrub kost 5,90 voor een tube van 50 ml. Ik vind dat een prima prijsje, want je kunt best een tijdje doen met deze tube als je net als ik niet van plan bent het product echt twee keer per week te gebruiken.

Hoe vaak scrub jij je gezicht?

xxx Teddy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog