Moody monday #47

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol colleges en een berg werk. Gelukkig is het voor mij nu vakantie, maar de kans is groot dat niet iedereen vakantie heeft en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 47 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

Marjolean – Wanneer je ineens de perfecte nude nagellak vindt
Nude nagellak vind ik geweldig. Mits de kleur goed dekt en wel goed bij mijn huid past. Een te roze tint is niet altijd even mooi, maar een te gelige tint al helemaal niet. Mijn perfecte nude kleur heb ik helaas nog niet gevonden. Wel ben ik erg nieuwsgierig geworden naar deze waar Marjolein over schreef, die ziet er uit alsof hij dicht bij perfect in de buurt zit.

Door Mariska – Zo maak je je blog foto’s veel mooier
Blogs over bloggen vind ik altijd heel erg interessant. Hetzelfde geldt voor blogs over blog-fotografie. Ik heb al enorm veel dingen geleerd door andere bloggers en dat blijf ik doen. Van bloggers met meer ervaring of andere skills kun je namelijk zo veel leren! Zo schreef Mariska laatst een blogpost over het mooier maken van je blog foto’s. Handig!

I live for my dreams – 4x redenen waarom ik Feedly gebruik en geen Bloglovin’
Ik ben al jaren fan van Bloglovin’. Ik wil zo veel blogs volgen, dat ik het handmatig niet echt meer kan bijhouden. Bloglovin’ vind ik een hele handige tool om alles bij te houden. Om heel eerlijk te zijn, kende ik Feedly nog niet, maar ik ben wel nieuwsgierig geworden. Zou dit echt fijner zijn? Ik ben benieuwd, volgens Saskia in ieder geval wel.

Beautygoddess – Mijn favoriete beautyproducten van onder de 10 euro
Blogposts met favorieten vind ik altijd heerlijk om te lezen. Wanneer iemand iets tot zijn favoriet benoemd, is mijn interesse gelijk gewekt. Dan zal het product vast iets speciaals hebben. Zo vond ik dit artikel erg leuk omdat het ook nog eens om beauty favorieten van onder de 10 euro gaat! Ben je dus nog op zoek naar een fijn beautyproduct wat niet te duur is, dan zou ik deze blogpost even lezen.

Kende jij Feedly al? Zo ja, is het fijner?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog