Juli 2017 in een paar foto’s

Het is alweer halverwege juli. Wat vliegt de tijd zeg… Soms zou ik willen dat alles niet zo snel gaat. Juli begon voor mij vrij stressvol, omdat ik nog een herkansing had. Daarna had ik EINDELIJK vakantie. Welverdiende vakantie, zo kan je het wel noemen. Toch duurde het even voordat ik dat vakantiegevoel kreeg. Maar door de leuke dingen die ik ging doen en het lekkere weer kreeg ik langzaamaan dat vakantiegevoel. Vandaag wil ik je in een paar foto’s laten zien hoe het begin van mijn juli was. Benieuwd?

Allereerst wil ik deze foto met je delen. Mijn juli begon dus met een herkansing. Hoewel ik goed had geleerd voor de eerste toets, vond ik de stof gewoon echt moeilijk. Een vriendin bood aan me bijles te geven, super lief! Ze heeft de hele dag voor mijn herkansing samen met mij aan de stof gezeten, terwijl ze zelf al vakantie had. Als bedankje maakte ik deze lekkere lunch met ei en avocado voor haar. Ook haalde ik een lekker sapje met mango voor erbij. De bijles is wel echt fijn geweest, want mijn herkansing heb ik gewoon gehaald!

Woensdag 5 juli had ik mijn herkansing en daarna had ik echt vakantie. Omdat iedereen van mijn vriendinnen vanaf toen ook echt vakantie had, besloten we dit met z’n alle te gaan vieren door sushi te eten. We hebben de hele avond gezellig gekletst en heerlijk gegeten. Sushi is zo lekker!

Alweer een eet-foto, sorry not sorry. De volgende dag ging ik met een vriendin sporten om alle sushi calorietjes eraf te sporten om vervolgens samen met haar bij mij deze heerlijke pizza uit onze steenoven te eten.

Mijn broertje maakte voor bij het eten deze heerlijke cocktail: een watermeloen daiquiri. Hoewel ik bang was dat de alcohol zou overheersen, was dat totaal niet het geval. Dit is écht een hele lekkere cocktail. Perfect voor in de zomer. Ook ziet hij er gewoon te leuk uit.

De reden waarom vriendinnen naar mij kwamen om pizza te eten, was omdat we samen naar een festival zouden gaan. Helaas had het weer andere plannen en regende het enorm. Het was zo slecht, dat we een poncho hadden meegenomen ‘voor het geval dat’. De eerste vijf minuten hebben we dat ding aangetrokken en niet meer uitgedaan. Gelukkig maar, want anders waren we helemaal doorweekt geweest. Sommige mensen waren zelfs zo jaloers, dat ze onze poncho’s wilde overkopen voor een paar biertjes.

Hoewel ik die donderdag en vrijdag ’s avonds al naar een festival was geweest, had ik voor de zaterdag nog een festival op de planning staan. Of nou ja, gepland was het niet helemaal. Een vriendin had me al eerder mee gevraagd, maar ik had eigenlijk andere plannen. Toen deze plannen niet meer doorgingen, besloot ik een dag van tevoren via ticketswap een kaartje te kopen voor Dreamfields en toch mee te gaan. Dat bleek een hele goede beslissing want ik heb zo’n leuke dag gehad! Het was lekker weer, de muziek was leuk én de mensen waren gezellig. Wat wil je nog meer?

Die zondag moest ik echt een beetje bijkomen van alle feestjes. Het was gelukkig warm, dus ik ging lekker in de tuin zitten om te lunchen. Ik at een stuk watermeloen en een banaan. Lekker gezond doen na alle slechte dingen die ik de afgelopen dagen had gegeten/gedronken.

Die maandag ging ik weer richting Utrecht omdat ik als afsluiting van het jaar ging bowlen met mijn commissie. De dag erna besloot ik weer wat fruit in huis te halen en toen kwam ik deze mega watermeloenen tegen. Vaak zijn watermeloenen wel groot, maar dit is echt bizar!

Hoe was het begin van jouw juli?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog