Kiehl’s – Youth Dose Eye Treatment review

Kiehl's youth dose eye treatment review

Deze week ben ik begonnen met een stage voor mijn opleiding. Enorm leuk, maar aan dat vroege opstaan moet ik nog een beetje wennen. Mijn wallen trouwens ook. Die zijn er iedere ochtend weer gezellig bij. Gelukkig heb ik een goede concealer, waardoor ze door de dag heen niet zichtbaar zijn, maar met dit koude weer is een beetje crème ook geen overbodige luxe. Laatst ontving ik de Youth Dose Eye Treatment van Kiehl’s. Hoewel ik écht nog geen anti-ging spulletjes nodig heb, leek me dit wel een fijne crème voor tijdens de koude wintermaanden. Vandaag laat ik je deze dus graag zien. Benieuwd?

Allereerst de verpakking. Ik vind hem erg mooi vormgegeven! De tube zit in een kartonnen doosje waar het product op afgebeeld staat. De tube zelf is lichtblauw met donkerblauwe letters en holografische details. Vooral die holografische details vind ik erg leuk gedaan.

Deze oogcrème zou je blik direct verhelderen, donkere kringen aanpakken en zelfs na verloop van tijd fijne lijntjes aanpakken. De crème bevat Pro-Retinol, Vitamine C en rode druivenpitextract en heeft een lichte, romige textuur die snel intrekt. Klinkt goed!

Op naar de Youth Dose oogcrème zelf. Wat me direct opviel na het aanbrengen is dat de crème een beetje beige is met minuscule glanzende deeltjes erin. Deze glans is natuurlijk hetgeen wat ervoor zorgt dat je huid stralender en helderder lijkt. De crème is niet extreem vloeibaar, zoals je op deze foto ook wel kunt zien, maar hij smeert wel makkelijk uit en trekt snel in.

Na het aanbrengen zie ik zelf niet direct verschil. De huid onder mijn ogen lijkt misschien iets helderder door de glans die in de crème zit, maar het is geen wereld van verschil. Of mijn wallen echt als sneeuw voor de zon verdwijnen van deze crème? Nee, dat niet. Wél voelt mijn huid heerlijk zacht aan en merk ik dat de huid onder mijn ogen minder droog is wanneer ik deze crème gebruik. Hierdoor vind ik dat mijn concealer ook mooier onder mijn ogen zit en minder snel in mijn lijntjes trekt.

Conclusie

Ik vind de Youth Dose Eye Treatment van Kiehl’s een heerlijke oogcrème voor dit najaar. Door de lichte glans die erin zit, zorgt hij ervoor dat mijn huid nét wat meer straalt. Ook is de huid onder mijn ogen minder droog, waardoor mijn make-up ook mooier blijft zitten. Wel moet ik eerlijk toegeven dat dit geen wondermiddeltje is die ervoor zorgt dat wallen en lijntjes ineens verdwenen zijn. Maar dat had ik ook niet verwacht. Deze oogcrème kost €39,00. Persoonlijk vind ik dat aan de prijzige kant. Wel kun je erg lang met zo’n tube doen.

Gebruik jij oogcrème?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog