3x je verjaardagsfeest nét wat specialer maken

verjaardag ballonnen

Vorige maand werd ik 23 en vierde ik mijn verjaardag uitgebreid. Ik hou wel van een feestje en mijn verjaardag is zo’n goed excuus om het gezellig te maken. Meestal vier ik mijn verjaardag gewoon door vrienden en familie uit te nodigen en met z’n allen lekker te eten, maar soms pak ik het wat grootser aan. Toen ik 18 werd vierde ik het uitgebreid, met mijn 21e gaf ik een heus 21-diner en uiteraard doe ik met mijn 25e ook weer iets speciaals. Of tenminste, daar ga ik van uit. Je verjaardagsfeest nét wat specialer maken, hoeft helemaal niet veel moeite te kosten. Met een paar simpele ideetjes zet je toch zo een vette verjaardag neer. Vandaag wil ik je daarom 3 tips geven om je verjaardagsfeest nét wat specialer te maken. Benieuwd?

Maak er een uitje van

De standaard Nederlandse verjaardag wordt gevierd in een kring met z’n allen in de woonkamer. Lekker bakkie koffie of een theetje erbij, gebakje en uiteraard wat lekkere snacks op tafel. Hoewel dat heel gezellig kan zijn, vind ik in ieder geval wel omdat ik mijn familie niet heel vaak zie, kan het ook leuk zijn om het eens anders te doen. Ga met z’n allen een dagje naar een stad, maak een wandeling of doe met z’n allen een workshop. Er zijn zoveel leuke opties!

Organiseer een themafeest met een fotobooth

Ik hou van themafeestjes. Daar kan je me echt voor wakker maken. Dus mocht je een leuk feest willen geven: hang er een thema aan om het specialer te maken! Het enige wat lastig is, is het uitzoeken van een thema. Er zijn namelijk zoveel leuke opties! Denk aan Disney, beroepen of organiseer een foute party. Om je feest nog leuker te maken, kun je een fotobooth huren om leuke foto’s te maken samen met je vrienden. Zo vergeet je dat feest nooit meer, omdat je aan het eind nog super leuke herinneringen hebt!

Organiseer een spelletjesmiddag

Ik hou van spelletjes, maar ik doe ze echt te weinig. Waarom? Omdat ik er vaak geen tijd voor vrij maak. Hoe leuk is het om samen met je familie taart te eten en de hele middag allerlei spelletjes te doen? Precies! Organiseer daarom een verjaardagsfeest en spelletjesmiddag ineen. Speel 30 seconds met je tante, of maak je oma in met regenwormen.

Hoe zou jij jouw verjaardag het liefst vieren?

xxx Teddy

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Jongens van de Photobooth

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog