Kneipp – badparels review

kneipp badparels

In de winter kan ik echt genieten van een warm bad. Na een lange dag of lange week een bad nemen zorgt ervoor dat ik echt weer even tot rust kom. Vaak zet ik een serie aan, pak ik een van mijn bruisballen van Lush erbij en maak me klaar voor een uurtje relaxen. Vroeger, toen ik nog mini was, kende ik dat helemaal niet. Van die bijzondere bruisballen met alle kleuren van de regenboog. Nee, toen had je badparels. Misschien ken je ze nog wel, die in de vorm van een hartje of een pinguïn. Dat waren al de bijzondere versies, de gewone waren namelijk simpel rond. Vaak hadden ze wel een vrolijk kleurtje, dat dan weer wel. De badparels van toen gebruik ik eigenlijk nooit meer. Kneipp gaf laatst de badparel een make-over. In plaats van één badparel, heeft Kneipp nu een koker met allemaal kleine pareltjes. Afgelopen week testte ik ze uit door heerlijk in bad te gaan. Wat is het leven van een beautyblogger toch zwaar. Vandaag wil ik je mijn mening geven over deze badparels. Benieuwd?

De verpakking van de badparels zijn te leuk! Ze zijn anders dan ik van Kneipp gewend ben. Vaak zijn de verpakkingen van Kneipp vrij strak en simpel, maar deze zijn juist kleurrijk en speel door het zwierige lettertype. De verpakking is wat jeugdiger en moderner dan normaal. Ik vind het leuk!

nieuwe badparels kneipp

Kneipp vindt deze badparels een cadeau voor jezelf én voor je huid. De badparels bevatten namelijk etherische en verzorgende oliën én zijn vegan. Droom weg in een warm bad en geniet van een zachte en verzorgde huid. De badparels zijn verkrijgbaar in drie varianten. De roze variant heet Pamper Yourself en deze variant bevat palmarosa en pioenroos. De groene variant is Take a Break. Deze badparels hebben een frisse geur van watermunt en yuzu. Last but not least is er ook Enjoy Life, een gele koker met fruitige kumquat en mandarijn. Ik kreeg ze allemaal binnen om te testen! Mijn favoriete is toch wel Take a Break. Deze ruikt heerlijk fris en ik word er gelijk relaxed van.

kleine badpareltjes kneipp

De badparels zijn enorm klein, zoals je hierboven kunt zien. Eén koker bevat 150 gram aan badparels en dat zou voldoende zijn voor twee baden. Wat ik vooral leuk vind aan dit product is dat ik zoiets nog helemaal niet kende. Ja, de originele ronde badparel kende ik wel, maar zulke kleine badpareltjes zijn nieuw voor mij.

Wanneer je de badparels in bad doet, duurt het even voordat ze oplossen. Het water kleurt groen en ruikt heerlijk naar de frisse geur. Verwacht geen laag schuim of allerlei glitters, maar een rustgevend bad met een heerlijke geur. Het water voelt zacht aan door de verzorgende oliën. Na een bad met deze badparels voelt mijn huid ook niet extreem droog of trekkerig aan. Daar kan ik nog wel eens last van hebben, omdat ik hou van een goed warm bad. Gelukkig is dat met deze badparels dus niet het geval. Ik heb echt het idee dat de oliën in de parels mijn huid verzorgen.

Conclusie

Ik vind de badparels van Kneipp erg leuk. Ik vind het vooral leuk dat Kneipp hiermee echt een ander concept neerzet dan wat ik al ken. Dat waardeer ik enorm en daarom vond ik het extra leuk om dit product te testen! Je zou kunnen zeggen dat dit een soort combinatie is van de originele badparels en badzout, maar dan net anders. Ik vind het in ieder geval leuk! Het product werkt rustgevend en maakt mijn huid lekker zacht. Ook vind ik het leuk dat je met een koker twee keer kunt doen. De badparels van Kneipp kosten €3,99 per koker. Dat is een prima prijsje voor dit product! Kneipp is echt een fijn merk, zo ben ik naast deze badparels ook erg te spreken over hun body crèmes.

Zou jij dit soort badparels fijn vinden?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog