Moody Monday #57

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol werk. Want ja, ook ik zit nu in het werk-wereldje door mijn stage. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 57 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

That Kind of Vibe – 4x glitter make-up inspiratie
Ik hou van glitter. Wanneer ik een feestje heb en het oké is om uit te pakken, is de kans groot dat ik met glitter aan kom zetten. Sinds een tijdje heb ik echt goede, losse glitter waar ik veel kanten mee op kan. Ben jij net zoals ik zo’n glitter fan, dan raad ik je aan om deze blogpost even te bekijken. Evy zet namelijk prachtige glitter inspiratie op een rijtje.

Elegantic – Tips voor een perfecte Instagram foto
Ik hou van fotograferen en ben over het algemeen best tevreden over mijn foto’s. Maar foto’s voor Instagram is weer een ander verhaal. Op Instagram is het naast het plaatsen van een mooie foto ook belangrijk dat hij in je feed past. En dat is nog wel iets waar ik soms een beetje moeite mee heb. Daarom kan ik deze tips van Kelly goed gebruiken. Kun jij ook wel wat Instagram tips gebruiken? Dan raad ik je zeker aan even dit artikel te lezen.

Beautyill – NARSissist Wanted Eyeshadow palette
Nars is een prachtig merk. Om heel eerlijk te zijn heb ik zelf geen producten van Nars in mijn collectie, maar daar komt zeker snel verandering in! Toen ik laatst het Wanted Eyeshadow palette van Nars bij Helen zag, werd ik meteen enthousiast. Wat een mooi palette is dit! Deze ga ik zeker eens even in de winkel bewonderen.

Uit Pauline’s Keuken – Red Velvet Cake 
Het is alweer bijna Valentijn. De perfecte gelegenheid voor een red velvet cake! Deze van Pauline ziet er te lekker uit. Hiervan krijg je toch spontaan zin om iets te bakken? Ik in ieder geval wel! Ben jij dus nog op zoek naar een lekker recept voor Red Velvet Cake? Kijk dan even bij Pauline!

Wat zijn jouw tips voor een mooie Instagram foto?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog