Becca – Glow On The Go Opal

becca glow on the go opal set

Als ik vanaf nu nog maar één highlighter merk zou mogen gebruiken, is de keus voor mij niet moeilijk. Becca is voor mij het merk der highlighters. Becca staat bekend als een merk met de meest prachtige, bijzondere én luxueuze highlighters. Sinds ik een highlighter van dit prachtige merk in mijn bezit heb, ben ik fan. Laatst sprong ik dan ook een gat in de lucht toen ik hoorde dat ik nog een highlighter van Becca aan mijn collectie kon toevoegen. Bij Susan won ik namelijk het Glow On The Go setje met de welbekende highlighter Opal. Vandaag laat ik je deze maar al te graag zien. Benieuwd?

becca opal highlighter mini

De producten zitten in een kartonnen doosje wat er al prachtig uit ziet. Het doosje heeft een zachtroze kleur en ook de overige kleuren van het doosje zijn erg zacht. De producten zelf zijn ook erg mooi vormgegeven. De vloeibare highlighter zit in een soort lipgloss tube en de poeder in een schattig rond doosje.

Volgens Becca zorgt de Glow On The Go Kit voor een iconische Becca glow en laat je huid stralen. In de kit zit The Shimmering Skin Perfector Liquid Wand Opal en een Shimmering Skin Perfector Pressed Deluxe Mini Compact Opal. Een hele mond vol!

Hierboven zie je hoe de twee producten er van dichtbij uitzien. Ik vind beide er veelbelovend uitzien. De poeder glanst al enorm en ook de vloeibare highlighter heeft een mooie kleur. Op naar de swatches!

becca opal swatch lichte huid

Hierboven zie je hoe de twee highlighters eruit zien op mijn huid. Wat me gelijk opvalt is de enorme hoeveelheid kleur die er vanaf komt. Wauw! Ook de glans vind ik erg mooi. Er zitten geen grove glitters in de highlighter, hij heeft gewoon van zichzelf deze mooie glans. Gelukkig maar, want hele grove glitters in highlighters vind ik vaak niet zo mooi. Ik snap wel waarom dit zo’n populaire highlighter is. Dit is zo’n kleur die bij heel veel huidskleuren prachtig is.

Om het effect goed vast te leggen, maakte ik een voor en na foto. Op de bovenste foto draag ik geen highlighter. Op de onderste foto draag ik de poeder op mijn jukbeen en de vloeibare highlighter op mijn wenkbrauwbot. Ik vind het effect prachtig! Vooral in het licht is de glans duidelijk aanwezig.

De highlighter van Becca is heel gemakkelijk op te bouwen, waardoor je voor een subtiele glans kan gaan, maar ook uit kunt pakken voor een feestje. Fijn! Hoewel er flink wat kleur van de highlighter af komt, is hij niet te poederig. Gelukkig maar, anders zou hij ook sneller van mijn jukbeenderen verdwijnen.

Conclusie

Misschien verwacht je het al: Becca was voor mij al hét highlighter merk en dat is na het testen van Opal hetzelfde gebleven. Opal is een prachtige highlighter die bij veel mensen prachtig zal staan. Persoonlijk ben ik zelf meer van de poederhighlighter, dus die zal ik er vaker bij pakken, maar ook de vloeibare variant vind ik erg mooi. Ja, dit is echt een fijn setje. Becca is sinds kort verkrijgbaar bij Douglas. Daar kost dit setje €19,38. Persoonlijk vind ik dat een hele goede deal.

Heb jij een highlighter van Becca in je bezit?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog