Favorieten januari 2018

De eerste paar dagen van januari begonnen voor mij chill en make-uploos. Al snel pakte ik mijn beautyspulletjes er weer bij en begon ook 2018 voor mij glamorous. De afgelopen maand heb ik veel producten gebruikt die ik al lange tijd in mijn bezit heb, maar heb ik ook zeker wat mooie, nieuwe producten ontdekt. Producten die ik de afgelopen maand extra veel gebruikt heb. Vandaag wil ik je daarom vijf producten laten zien die in januari mijn favorieten waren. Benieuwd?

Allereerst een haarlijn. De Aveda Invati Advanced lijn heb ik de afgelopen maand veel gebruikt. Wanneer ik deze lijn gebruik, ziet mijn haar er voller uit. Helaas ben ik niet zo’n fan van de geur, maar de werking is top! Hier kun je mijn volledige review lezen.

De laatste tijd probeer ik steeds vaker een maskertje te doen. Wanneer ik dit eerst slechte één keer per een paar maanden deed, probeer ik dit nu iedere week of om de week te doen. Ik merk dat mijn huid daar gewoon rustiger van wordt. Op dit moment is de het Pure Clay masker van L’oréal favoriet.

Een oogschaduwpalette wat ik de afgelopen maand veel heb gebruikt is het Too Faced Natural Eyes palette. Dit palette is perfect voor overdag en past overal bij. Een look maken met dit palette is heel makkelijk. Er zitten zowel matte als glanzende tinten in waar je veel kanten mee op kunt. Hier kun je mijn review van dit palette lezen.

Nog een oogschaduwpalette wat favoriet is geworden, is het Fire Vixen palette van Make-up Academy. Dit palette heb ik minder gebruikt dan het Natural Eyes palette, maar dat komt door de bijzondere kleuren. Dit is niet een palette wat ik er iedere dag bij pak, maar het is zeker wel een heel mooi palette met bijzondere kleuren. Benieuwd naar de ooglook die ik hiermee maakte? Check het in mijn review.

Last but not least wil ik de Pro Brow Gel Liner van Make-up Studio met je delen. Deze gel liner heeft de perfecte kleur voor mijn wenkbrauwen en is heel makkelijk in gebruik. Je kunt je wenkbrauwen er heel strak mee bijtekenen en het blijft erg goed zitten. Ook van dit product ben ik fan!

Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen maand?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog