Make-up Studio – pro brow gel liner

make-up studio pro brow gel liner

Eerst deed ik nooit iets aan mijn wenkbrauwen. Nou ja, ik epileerde ze wel, maar bijtekenen vond ik onzin. Toen de wenkbrauwtrend begon, besloot ik het toch eens te proberen. Als het bij iedereen zo goed stond, stond het mij misschien ook wel. En inderdaad, sinds ik ben begonnen met het bijtekenen van mijn wenkbrauwen kan ik niet meer zonder. De vorm van mijn wenkbrauwen is van zichzelf al mooi, dus echt bijtekenen doe ik niet, maar ik vul ze wel in. Van zichzelf zijn ze namelijk niet zo vol. Maar een goed product om ze mee in te vullen is nog best lastig vinden. Vaak zijn de kleuren voor blondines veel te warm voor mijn koele haartint. Laatst probeerde ik de pro brow gel liner van Make-up Studio uit. Vandaag laat ik deze aan je zien. Benieuwd?

De verpakking vind ik er chique uitzien. Het potje doet me wel denken aan de wenkbrauw gel liners van Anastasia, maar dat kan toeval zijn. Het potje is van glas en daardoor vrij zwaar. Verder heeft hij een plastic, zwarte dop met in het goud het logo van Make-up Studio. Ik vind het geheel strak, maar dus wel chique.

Volgens Make-up Studio geeft deze gladde brow gel de precisie van een vloeibare brow liner, maar dan wel met een zijdezachte finish. De gel liner droogt snel, is waterproof en vlekt niet. Daarnaast is hij goed gepigmenteerd en heeft hij een matte afwerking. Klinkt goed!

Hierboven zie je hoe de kleur er in het potje uit ziet. In eerste instantie was ik bang dat ook deze wenkbrauw liner te warm voor mij zou zijn. Gelukkig is dat niet zo! Ik heb de kleur blond, maar er is ook nog een warm blond en een dark variant.

brow gel liner make-up studio swatch

Hier zie je het effect van de pro brow gel liner. Je raadt het misschien wel: op de eerste foto draag ik niets, op de tweede de pro brow gel liner. Ik vind het effect erg mooi! Hoewel ik dus dacht dat de kleur te warm zou zijn, is hij dat zeker niet. Dit is voor mij echt een goede, koele tint. Daarnaast dekt hij ook erg goed en vind ik het matte effect erg mooi. Wanneer ik de gel heb aangebracht, blijft hij de hele dag op z’n plek zitten. Hij loopt niet uit of laat geen vlekken achter. Fijn!

De pro brow gel liner brengt makkelijk aan. Ik gebruik hier gewoon een schuin afgesneden kwastje voor en daarmee kun je heel precies werken. Wel vind ik de kleur iets te heftig aan het begin van mijn wenkbrauw. Hier breng ik dan ook liever wat wenkbrauwpoeder aan. Dat geeft net een wat natuurlijker effect. De combinatie van wenkbrauwpoeder aan het begin en het einde met deze gel werkt perfect voor mij.

Conclusie

Ik vind de pro brow gel liner van Make-up Studio erg fijn. Het blijft lastig om een kleur voor blonde wenkbrauwen te vinden die niet te warm is. Deze van Make-up Studio is een aanrader! De tint voor ‘blond’ is namelijk koel en voor mij de perfecte kleur. De gel liner is makkelijk aan te brengen en blijft, eenmaal aangebracht, op z’n plek. De pro brow gel liner kost 20,90. Dat is niet echt goedkoop, maar je kunt super lang met zo’n potje doen.

Wat voor wenkbrauwproduct gebruik jij?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog