Moody monday #56

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol werk. Want ja, ook ik zit nu in het werk-wereldje door mijn stage. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 56 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

Laura Louise – NIVEA micellair shampoo
Micellair water is iets wat ik al lange tijd gebruik om mijn make-up te verwijderen. Het werkt makkelijk en het is een milde reiniging voor mijn huid. Micellair water is de laatste jaren echt een trend. Ineens hebben veel reinigingsproducten wel iets met ‘micellair’. Blijkbaar gaat de trend nu verder dan alleen gezichtsreiniging, want Laura schreef over de micellair shampoo van Nivea! De shampoo klinkt goed, dus ik ben wel nieuwsgierig geworden!

Style Remains – 10 voornemens voor 2018 die wél de moeite waard zijn
Goede voornemens is iets waar ik niet aan doe. Ik zie het meer als doelen die je ieder moment van het jaar kunt beginnen. Maar hoe je ze ook noemt en wanneer je er ook mee begint, het komt ongeveer op hetzelfde neer. Het stellen van goede voornemens of doelen kan lastig zijn. Dit artikel somt er een paar voor je op waar je vast iets aan hebt dit jaar! Mits je ze kunt volhouden natuurlijk.

Oh Fashion – Lush Buck’s Fizz & Snow Fairy naked body conditioners
Lush is een merk met de meest heerlijke badproducten. Wat ik zo leuk vind aan Lush is dat zij vaak out the box denken. Zo kwam ik laatst bij Evelien deze body conditioners tegen. Een product wat ik nog niet ergens anders heb gezien. Hoe leuk! Deze moest ik dan ook even met je delen.

Joliette – on blogging iPhone als HQ
I love plannen. Ik kan ook niet anders, want op dit moment werk ik full-time, probeer ik mijn blog draaiende te houden én wil ik ook mijn sociale leven en slaap behouden. Een goede planning is voor mij dus echt een must. Toch merk ik dat ik niet altijd optimaal plan. Het kan altijd beter! Laatst las ik dit artikel op Joliette en toen bedacht ik me gelijk: deze tips moet ik delen! Kan jouw planning net als die van mij wel een upgrade gebruiken? Lees dan de tips van Lisha!

Kun jij goed plannen?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog