Bioré – self-heeting one minute mask review

bioré 1 minute thermomasker verpakking

Ik merk dat mijn huid goed reageert wanneer ik regelmatig een maskertje doe. Mijn huid krijgt een boost en ziet er vaak rustiger uit. Daarom heb ik met mezelf afgesproken om vaker een masker te doen. Het liefst één keer per week, maar minimaal één keer per twee weken. Ik ben niet iemand die iedere keer hetzelfde masker gebruikt, nee ik vind het juist leuk om af te wisselen en wat nieuws te proberen. Vandaar dat ik laatst het one minute thermomasker van Bioré probeerde. Ik testte hem voor je uit en vandaag wil ik mijn mening hierover met je delen. Benieuwd?

biore porieverkleinend masker

Ik vind de verpakking van dit masker er goed uitzien. Het kartonnen ‘zakje’ bevat meerdere kleine zakjes, waar genoeg in zit voor één maskertje. Handig! Als het maskertje dan bevalt, kun je hem vaker gebruiken. Ook vind ik zo’n zakje gewoon handig en hygiënisch werken. Het masker kan niet uitdrogen en je hoeft er niet met je handen in.

Volgens Bioré is dit masker geschikt voor de normale tot vette huid. Het masker is zelfverwarmend en bevat houtskool. Vooral dat zelfverwarmende was hetgeen waar ik nieuwsgierig naar was. Het masker zou warm worden door contact met water en vervolgens je poriën openen en het vuil en vet uit je poriën verwijderen. Klinkt goed, een masker om poriën minder zichtbaar te maken!

bioré 1 minuut masker

Ik weet niet zo goed waarom ze dit product een masker hebben genoemd, want je moet het gedurende  1 minuut op een nat gezicht inmasseren. Dat vind ik meer iets van een scrub, al heeft dit goedje geen scrubdeeltjes. Oh goed, het is dus een masker. Nadat je je gezicht nat hebt gemaakt, breng je hem aan en masseer je hem een minuut lang in. Na het aanbrengen merkte ik gelijk dat het masker heel lekker warm werd. Dit is echt een perfect masker voor tijdens de koude dagen deze winter!

Nadat ik het masker één minuut had gemasseerd, spoelde ik het af met lauwwarm water. Dat ging heel makkelijk. Nadat ik mijn huid goed afgedroogd had, voelde hij zacht aan. Mijn huid zag er fris uit en voelde goed aan. Natuurlijk waren niet al mijn mee-eters als sneeuw voor de zon verdwenen, maar ze leken wel wat minder opvallend. Wel denk ik dat dit een te heftig maskertje is voor de droge huidjes onder ons. Het lijkt alsof het masker iets van mint bevat, waardoor het een beetje tintelt en dus warm wordt. Wanneer mijn huid echt droog is, zou ik dit maskertje even niet gebruiken.

Conclusie

Ik vind het self heating one minute mask van Bioré erg fijn. Doordat dit masker warm wordt tijdens het insmeren, is dit een perfect masker voor in de winter. Daarnaast is het wel makkelijk dat dit maskertje slechts 1 minuut hoeft te zitten. Hierdoor kun je het maskertje ook even snel tussendoor doen. Het belangrijkste is natuurlijk de werking en ook over dat ben ik te spreken. Na afloop voelde mijn huid fijn aan en zag hij er rustiger uit. Een prima maskertje dus! Dit doosje bevat 4 maskers en is verkrijgbaar voor €8,09. Naast maskers heeft Bioré ook hele fijne andere producten voor een onzuivere huid!

Gebruik jij vaak een masker?

xxx Teddy

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog