Januari 2018 in een paar foto’s

De eerste maand van het jaar zit er alweer bijna op. 2018 is nu echt begonnen. Gek vind ik dat altijd, dat het vorige jaar nu echt achter ons ligt en we vol in 2018 staan. Januari was voor mij een maand die begon met vakantie. Heerlijk vond ik dat! Hierdoor begon ik uitgerust aan het nieuwe jaar. Daarna ging ik weer druk aan de slag bij mijn stage. As we speak begint het nu toch wel op te schieten en zit mijn tijd er alweer bijna op. Nog een paar weekjes en dan ben ik helemaal klaar met mijn stage. Het is allemaal zo snel gegaan! Maar voordat ik vooruit blik op wat komen gaat, wil ik vandaag met je terugkijken op januari door in een paar foto’s te laten zien hoe mijn januari was. Benieuwd?

Allereerst wil ik deze foto nog met je delen. Deze foto nam ik de laatste dag van 2017, nog in december. Samen met mama maakte ik een hele grote schaal oliebollen voor oud & nieuw. De laatste dag van het jaar heb ik me helemaal vol gegeten met deze zelfgemaakte oliebollen. Wat waren ze lekker! De dag erna heb ik uiteraard geholpen om de schaal leeg te maken.

Ik had net voor de feestdagen deze prachtige schoenen besteld. Ik ben er zo blij mee! Ze zijn van Steve Madden. Hoewel ze erg glitterig en feestelijk zijn, draag ik dit soort schoenen ook gewoon overdag. Why not. Ik vind het juist wel leuk als mijn schoenen iets speciaals hebben als mijn outfit verder niet zo bijzonder is.

Door de kerstvakantie was het er niet van gekomen om te sporten. Ik probeer één keer per week samen met een vriendin te gaan sporten, dus we pakten dat na de vakantie weer op. Ik vind het altijd veel gezelliger om samen naar de sportschool te gaan. Naast dat je elkaar kunt motiveren, is het voor ons ook altijd een fijn momentje om bij te kletsen.

Sinds een tijdje zit er een Dunkin’ Donuts in Utrecht. Ik was een middagje vrij en besloot samen met een vriendin hier eens een donut te halen. We namen een croissant donut en eentje met white chocolate & cookie. Heel eerlijk? De donuts waren lekker, maar ik vind het een beetje overhyped. Na ons theekransje met donuts kwamen er nog meer vriendinnen langs. We dronken gezellig wijntjes en gingen met z’n alle de stad nog in.

Hoe was jouw januari?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog