Kneipp – beautiful shape producten

Kneipp beautiful shape review

Tijdens de proefparade waar ik een tijdje terug heen ging, maakte ik kennis met het merk Kneipp. Of nouja, met hun nieuwe producten uit de beautiful shape lijn. Het merk Kneipp ken ik al sinds kleins af aan. Toen ik nog mini was, ging ik wel eens in bad met een badolie van Kneipp. Ik mocht dan zelf de geur uitkiezen, maar mijn moeder deed de olie in het bad. Anders zou ik zo het hele flesje erin gooien denk ik. Toen ik het merk op de proefparade zag staan, werd ik daarom erg nieuwsgierig naar hun nieuwe producten. Ze zagen er veelbelovend uit, dus ik was erg blij toen ik hoorde dat ik ze mocht testen. Ik heb de drie producten uit de beautiful shape lijn uitgebreid voor je getest en vandaag wil ik ze aan je laten zien. Benieuwd?

In de beautiful shape lijn zitten maar liefst drie producten: een body scrub, verstevigende huidolie en een body lotion. Ik liet me vertellen dat de verstevigende huidolie al langer in het assortiment zit. De body scrub en body lotion zijn nieuw.

Volgens Kneipp bevat de body scrub uit deze lijn huidverzachtende druivenpitolie en het werkzame bestanddeel van sandelvrucht. Door de fijne jojoba wax korrels kun je voorzichtig dode huidcellen verwijderen. Vervolgens zou je huid zacht en glad aanvoelen.

De body scrub ruikt heel lekker zacht en fris naar druiven. De scrub is crèmig met kleine korreltjes. Hierdoor is het geen hele ruwe scrub, maar een milde en zachte scrub. Ook een wat drogere huid zou deze scrub denk ik zonder problemen kunnen gebruiken. Na het scrubben voelt mijn huid zacht aan, iets wat ik in eerste instantie niet verwachtte doordat de korreltjes zo klein zijn.

Net zoals de scrub bevat de verstevigende huidolie de werkzame stoffen van de sandelvrucht en druivenpitolie. Dit product zou probleemgebieden verstevigen en egaliseren. Door de vitamine E die in druivenpitolie zit, zou de huid beschermd worden tegen radicalen en hierdoor worden tekenen van huidveroudering voorkomen. De werkzame stof van sandelvrucht zou de doorbloeding bevorderen en daardoor de huid verstevigen.

Persoonlijk grijp ik sneller naar een body lotion dan een olie, omdat olie alles vaak zo vettig maakt. Daar was ik in het begin ook een beetje bang voor met dit product. Gelukkig viel het mee. Het product trekt snel in en is gemakkelijk van je handen af te wassen. De olie heeft dezelfde frisse druivengeur als de scrub. Of het product echt probleemgebieden verstevigt en egaliseert, durf ik niet zo goed te zeggen. Wel merk ik dan mijn huid lekker zacht aanvoelt door deze olie.

De body lotion uit deze lijn bevat de huidverzachtende, intens voedende (hoe kan het ook anders) druivenpitolie en het werkzame bestanddeel van de sandelvrucht voor een verbeterde huidelasticiteit. Deze body lotion zou verstevigen, hydrateren en de huid gladder maken.

De body lotion heeft dezelfde geur als de andere producten uit deze lijn. De body lotion is vrij vloeibaar, waardoor hij gemakkelijk uitsmeert en snel intrekt. Dat vind ik echt een pluspunt. Vaak smeer ik mijn benen namelijk na het douchen in en heb ik weinig zin om te wachten met aankleden. Dat is met deze body lotion geen probleem. Na het insmeren met dit product voelt mijn huid ook lekker zacht aan.

Conclusie

Ik vind de beautiful shape lijn van Kneipp erg leuk. Alle drie de producten hebben een lekkere, frisse geur waarvan ik denk dat veel mensen hem kunnen waarderen. De producten zijn mild, waardoor ze fijn zijn voor mijn huid en deze zacht en verzorgd achter laten. De beautiful shape body scrub kost 9,02, de verstevigende huidolie kost 11,87 en de body lotion uit deze lijn kost 9,49. Dat is niet erg goedkoop, maar voor die prijs heb je wel fijne producten.

Gebruik jij wel eens producten van Kneipp?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog