Maart 2017 in een paar foto’s

Ik weet nooit zo goed wat ik van maart moet verwachten. Het ene moment lijkt het echt nog winter en het andere moment lijkt het alsof de zomer al voor de deur staat. Vandaag is het alweer halverwege maart. Maart begon heel goed voor mij. Ik hoorde dat ik mijn scriptie gehaald had (woohooo!) en ik vierde de verjaardag van een vriendin. Ook mijn vader en de stiefmoeder van mijn vriend vierden hun verjaardag begin deze maand. Lekker veel feestjes dus! Vandaag wil ik in een paar foto’s laten zien hoe het begin van mijn maart was.

Oké, met deze foto speel ik eigenlijk een beetje vals, maar ik kon het niet laten om hem in dit verslagje te stoppen. Eind februari vierde ik samen met mijn vriendinnen carnaval. Ik heb het twee daagjes gevierd en heb een enorm leuke tijd gehad met alle leuke mensen om me heen. Zoals je hier een klein beetje kunt zien, was ik verkleed als roodkapje. Mijn vriendinnen waren als koe verkleed en een andere vriendin als een hertje. Ik kan nu al niet wachten tot volgend jaar!

Op dit moment volg ik via mijn studie een practicum film. We waren al een paar weken toe aan het werken naar onze filmdag en begin deze maand was het zo ver. We gingen een hele dag op pad om te filmen voor onze videoclip. De locatie die we hadden kunnen regelen, was heel gaaf. Onze videoclip hebben we namelijk opgenomen in een oude gevangenis.

Op 2 maart was een vriendin van mij jarig. We besloten haar te verrassen door met z’n alle uit eten te gaan. We zaten bij beers & barrels aan de Oudegracht in Utrecht. Een leuk restaurant in een oude werfkelder. Ik nam een heerlijke hamburger en sloot het etentje af met deze cheesecake. Jummie! Die dag was het voor mij dubbel feest, want ik hoorde dat ik mijn scriptie gehaald had! Wat was ik hier blij mee! Er viel echt een last van mijn schouders af.

De volgende dag vierde diezelfde vriendin haar verjaardag bij haar thuis. Ze gaf een 21 diner, waarbij het de bedoeling is dat iedereen naar haar ouderlijk huis komt en daar gezellig met z’n alle gaat eten. Ze had de hele middag samen met haar zusje in de keuken gestaan en allerlei lekkere hapjes gemaakt. Na het eten borrelden we gezellig met elkaar en bleven we slapen. Het was echt een heel gezellige avond!

De dag erna ging ik weer richting huis. Na even wat aan mijn studie gedaan te hebben, besloot ik een heerlijk warm bad te nemen. Om mijn bad nog fijner te maken, gebruikte ik The comforter bubble bar van Lush. Deze zorgde ervoor dat mijn bad roze werd met een hele berg schuim. Ik zette een muziekje aan en rustte even lekker uit.

Na een drukke schoolweek ging ik in het weekend daarna weer richting mijn ouders. Mijn moeder had deze heerlijke red velvet taart van de Hema gehaald om nog te vieren dat ik mijn scriptie gehaald had. Lief! Samen hebben we heerlijk genoten van deze taart. Echt een aanrader trouwens!

Hoe was het begin van jouw maart?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog