labello caring beauty review

Labello Caring Beauty Red & Nude review

Je kunt nooit genoeg lippenbalsems hebben, want verzorgde lippen zijn zo belangrijk. Niemand vind droge lippen fijn aanvoelen, right? Daarnaast zien verzorgde lippen er mooier uit én zijn ze de ideale basis voor lipstick. Maar eerlijk is eerlijk, we hebben allemaal wel eens last van droge lippen. En dan staat die ene rode lipstick vaak niet zo mooi, omdat het de velletjes op je lippen benadrukt. Labello heeft daar de oplossing voor: een verzorging én kleur in één. Ik testte de gloednieuwe Labello Caring Beauty lippenbalsems voor je uit.

labello caring beauty

Labello Caring Beauty

De Labello Caring Beauty balms combineren intensieve kleurpigmenten met de vertrouwde verzorging van Labello. De mineraalolie vrije formule bevat sheaboter, biologische amandelolie én vitamine E. Het resultaat? Een mooie kleur zonder je lippen uit te drogen én een langdurige hydratatie.

getinte lippenbalsem

swatch caring beauty labello

Er zijn twee kleuren verkrijgbaar van de Caring Beauty Labello: Red, een rode kleur met een roze ondertoon en nude, een warme en lichte nude tint.

Van beide lippenbalsems komt veel kleur af! Ze geven een prima dekking en een mooie glans.

Wat me direct opvalt is dat de Labello’s ook heel lekker ruiken. Een beetje zoet en fruitig.

nude labello

Nude is een warme, beige tint. Nude kleuren kunnen heel mooi zijn, maar als ze te warm zijn qua ondertoon, passen ze niet bij mijn lichte huid. Deze nude tint heeft een warme, beige ondertoon, waardoor hij mij niet heel mooi staat.

De roze kleur van mijn lippen komt er een beetje doorheen en sommige velletjes zijn iets meer zichtbaar. Nee, dit is geen kleur voor mij. Ik denk dat dit wel een mooie kleur is als je een wat warmere ondertoon hebt.

red caring beauty labello

Red daarentegen is wél voor mij gemaakt. De kleur dekt goed en zit mooi op mijn lippen. Mijn lippen zien er verzorgd uit en de kleur past bij mijn huidtint. I like it!

De Labello Caring Beauty lippenbalsems voelen fijn aan op mijn lippen. Ik merk dat ze voedend werken en mijn droge lippen niet meer trekkerig aanvoelen. Ook de kleur blijft redelijk lang zitten. Een maaltijd overleeft ie niet en de glans vervaagt ook na een tijdje, maar als je hem even bijwerkt kan hij weer een tijdje mee.

Heb je echt hele droge, gebarsten lippen? Dan zijn de Caring Beauty Labello’s niet diehard genoeg. Ik vind de Labello’s meer geschikt voor lippen die een beetje droog zijn of wanneer je gewoon op zoek bent naar verzorging, een beetje kleur en glans.

gekleurde lippenbalsem

Conclusie

Steeds vaker gebruik ik dit soort getinte lippenbalsems omdat ze zowel verzorging als een mooie glanzende kleurt geven. Ook over de Labello Caring Beauty ben ik enthousiast!

Qua kleur past Red beter bij me dan de Nude variant. De Labello’s ruiken lekker, voelen prettig aan op mijn lippen, geven een mooie kleur en glans af én hydrateren mijn lippen. De Caring Beauty Labello’s kosten €3,99 per stuk en zijn verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen.

Ben je op zoek naar nog meer glans? Dan is de Labello Caring Lip Oil iets voor jou!

Gebruik jij wel eens gekleurde lippenbalsem?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog