Look of the day – silver

Als ik me ’s ochtends niet hoef te haasten, neem ik de tijd voor een ooglook. Vaak hou ik het simpel omdat ik alsnog geen zeeën van tijd heb, dus meestal is het vrij naturel en niet al te moeilijk. Mijn Naked 2 palette is hier echt ideaal voor. Vandaag wil ik je dan ook laten zien wat ik droeg op mijn doordeweekse dag.

Hierboven zie je alle producten die ik voor deze look gebruikt heb. Ik heb ook nog foundation en poeder gebruikt, maar dit beschouw ik als de basis en dit verschilt niet per dag. Voor mijn ooglook heb ik het Naked 2 palette van Urban Decay gebruikt. Ook gebruikte ik een mascara van Eylure en het oogpotloodje van Modelco. De blush die ik droeg is de expertwear blush van Maybelline in de kleur sweetheart rose. Een hele mooie lichtroze tint. Om mijn look helemaal af te maken droeg ik een dun laagje Faux op mijn lippen.

Voor mijn ooglook gebruikte ik twee grijs/zilvertinten uit het Naked 2 palette. Ik bracht pistol aan in mijn crease en een beetje in mijn buitenste ooghoek. Over mijn bewegende ooglid bracht ik verve aan, een prachtige, glanzende, zilveren kleur. Daarna bracht ik een dun lijntje oogpotlood en wat mascara aan.

Hierboven zie je de complete look. Ik heb deze foto met mijn telefoon genomen, dus de kwaliteit is iets minder, maar zo zie je wel mooi het complete plaatje. De glanzende oogschaduw valt wel op, maar het geheel is toch vrij rustig en draagbaar.

Wat draag jij op een normale dag?

xxx Teddy

14 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog