Tip: OPI bij Big Bazaar

Laatst liep ik de Big Bazaar binnen om sinterklaas cadeautjes te kopen, toen ik ineens OPI nagellakjes zag staan. Er stonden verschillende treetjes met leuke kleurtjes voor een heel mooi prijsje. Zo heb je deze week 3 OPI lakjes voor 12 euro.

Zoals aangegeven in de folder verkopen ze alleen de Mariah Carey holiday collectie en de Muppets collectie. In het filiaal waar ik was, hadden ze alle kleurtjes van deze collecties nog. De vaste collectie verkopen ze niet, want die kan OPI natuurlijk nog voor het gewone bedrag verkopen. Deze collecties zijn alweer wat ouder en worden eigenlijk niet meer verkocht.

Ik kon deze lakjes niet voorbij lopen zonder iets te kopen. Ik koos uiteindelijk voor twee verschillende lakjes uit de Mariah Carey collectie. Toen ik bij de Big Bazaar was, was de actie 3 voor 12,- nog niet aan de gang. Ik had er dus 2 voor 10. Jammer, maar ook nog steeds heel voordelig!

Het eerste lakje waar ik voor koos is in my santa suit. Een onwijs mooie rode kleur met een prachtige glans. Echt een geweldige tint voor het najaar en de feestdagen.

Het tweede lakje heet cute little vixen. Dit is een beetje een paarsig lakje met gouden glittertjes en weer een prachtige glans.

Ik was een beetje bang dat de lakjes niet meer goed zouden zijn omdat ze uit een oude collectie komen, maar dat valt heel erg mee. De Mariah Carey holiday collectie is van vorig jaar en de Muppets collectie is van begin dit jaar. Mijn OPI lakjes blijven meestal wel langer goed dan dat. In my santa suit heb ik ook al op gehad en er was helemaal niets mis mee. 3 lakjes voor 12,- is dus echt een hele goede deal! De aanbieding loopt tot en met 7 oktober, maar ik denk dat de lakjes van OPI wel langer verkrijgbaar zijn. Na 7 oktober betaal je dan gewoon 5,- per lakje.

Heb jij lakjes van OPI?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog