Jelly pong pong – fairy lashes mascara

Mascara gebruik ik echt iedere dag. Oké, niet op een dag dat ik helemaal geen make-up draag natuurlijk. Ik probeer vaak een andere mascara in de hoop dat deze mijn wimpers perfect krult, lengte én tegelijkertijd ook volume geeft. Helaas heb ik zo’n mascara nog niet gevonden. Wel heb ik de fairy lashes mascara van Jelly pong pong een tijdje getest. Kijk je mee of het wat is?

De verpakking vind ik niet echt bijzonder, maar wel prima. Mascara tubes hoeven er van mij ook niet heel speciaal uit te zien. Het donkerrode kleurtje vind ik wel erg leuk. Het begint al goed: het borsteltje is aardig vol en heeft wat langere haartjes. Iets wat ik altijd wel fijn vind werken. Van die korte stekelige haartjes werken niet zo goed voor mijn wimpers. Door borsteltjes met langere haartjes worden mijn wimpers mooi gescheiden en kan ik overal makkelijk bij.

Volgens Jelly pong pong krult deze mascara je wimpers en blijft deze krul gedurende de dag goed zitten. Ook is ie waterproof.

Hier zie je een foto van mijn wimpers zonder mascara. Ze zijn niet onwijs kort en er zit ook al een heel klein beetje krul in.

Hier zie je mijn wimpers met de fairy lashes mascara. Ik moet zeggen dat je wel degelijk resultaat ziet, maar ik had op iets meer gehoopt. Mijn wimpers zijn mooi zwart en goed gekruld, maar ik hoopte ook op wat volume. Gelukkig kan ik dit corrigeren door een volume mascara eroverheen te dragen.

De krul bleef gedurende de dag zeker zitten. Daar ben ik wel erg blij mee. Ik heb wel eens dat de mascara door de dag heen slijt, maar dat was hier niet het geval.

Ik vind het een prima mascara. Wel zou ik hem zelf in combinatie met een volume mascara gebruiken voor een nog beter resultaat. De fairy lashes mascara van Jelly pong pong kost 18,95. Toch wel aardig aan de prijs vind ik zelf.

Welke mascara gebruik jij op dit moment?

xxx Teddy

11 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog