Dr. van der Hoog – hand masker

De maskertjes van Dr. van der Hoog vind ik vaak erg fijn. Deze gebruik ik dan ook relatief vaak in vergelijking met andere merken. Laatst kwam ik iets anders tegen van Dr. van der Hoog: een hand masker. Ik had nog nooit een hand masker getest dus dit leek me erg leuk om te proberen. Kijk je mee of het wat is?

Het zakje is gewoon een soort mini versie van de masker zakjes van Dr. van der Hoog. Wit met een blauw en groen detail. Het ziet er lekker fris uit. Er zitten ook handschoentjes bij. Iets wat waarschijnlijk wel erg handig is bij een hand masker. Zo smeer je niet alles onder.

Volgens Dr. van der Hoog zorgt dit masker ervoor dat je handen na gebruik soepel en zacht aanvoelen. Het maskertje voedt, kalmeert en verzacht de huid. Ook zou hij je nagels versterken. Klinkt onwijs fijn! Dit kan ik wel gebruiken nu het weer steeds kouder wordt en mijn handen aardig wat te verduren hebben.

Toen ik de crème verdeelde over mijn handen, viel het me op dat het niet zo heel veel is. Ik heb dus vooral de buitenkant van mijn handen ingesmeert en maar een klein beetje aan de binnenkant. Die heeft ook niet zoveel nodig. Het was wel even een klusje om de handschoentjes aan te doen zonder het masker overal aan te smeren, maar gelukkig had ik ze al klaar gelegd waardoor het wel makkelijker ging.

Het maskertje moest 5 tot 10 minuten blijven zitten. Ik heb hem iets langer laten zitten, zodat het masker echt alle tijd kreeg om lekker in te trekken. Daarna heb ik het masker van mijn handen afgespoelt en mijn handen droog gedept.

Mijn handen voelden lekker zacht aan na gebruik van dit maskertje en roken ook lekker fris. Al mijn droge plekjes waren ook weg. Het maskertje had dus wel degelijk resultaat, maar dit resultaat heb ik eigenlijk ook bij een goede handcrème.

Ik vind dit een leuk maskertje. Niet heel bijzonder, maar wel leuk voor af en toe. Het hand masker van Dr. van der Hoog kocht ik bij een voordeel drogist voor ongeveereen euro.

Heb jij wel eens een hand masker gebruikt?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog