Ziaja – natural olive eye cream

In de prettyboxen van de afgelopen maanden kreeg ik vaak een oogcrème. Ik heb niet het idee dat oogcrème (al) wat voor met doet, maar het is wel een mooie gelegenheid om ze te testen. Misschien laat net die ene oogcrème mijn ogen wel enorm stralen. Ik heb daarom de natural olive eye cream voor je getest.

De verpakking vind ik er erg “natuurlijk” uitzien. Wit met groene details. De tube heeft een onwijs handig puntje aan het uiteinde. Zo kun je de crème goed doseren en komt er niet teveel product uit als je één keer in de tube knijpt.

Volgens Ziaja maakt deze natuurlijke oogcrème met olijfolie de huid onder de ogen zichtbaar gladder. Het vermindert fijne rimpels en tekenen van vermoeidheid. Hij is ook geschikt voor alle huidtypen.

Klinkt veelbelovend! Rimpels heb ik nog niet, maar ik heb wel eens last van de tekenen van vermoeidheid. Vooral als ik echt slecht heb geslapen is dit wel een beetje terug te zien aan mijn ogen en de huid hier omheen.

Ik heb de oogcrème een tijdje iedere dag proberen te gebruiken, ik vergeet oogcrème ook gewoon vaak, maar het is me aardig gelukt. Iedere ochtend smeerde ik voordat ik mijn make-up deed, een klein beetje onder mijn ogen. Ik had wel het idee dat mijn ogen er wat gehydrateerder van werden, maar verder zag ik echt geen verschil. Ook niet na een slechte nachtrust.

De natural olive eye cream van Ziaja is een prima oogcrème. Hij werkt voor mij hydraterend, maar echt verschil zie ik niet. Dit heb ik met de meeste oogcrèmes. Ik denk dat een oogcrème pas echt zichtbaar verschil geeft als je echt last hebt van een droge huid rond je ogen of last hebt van rimpeltjes. De Ziaja oogcrème kost 4,99 voor 15 ml.

Wat denk jij: werkt oogcrème?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog