The Body Shop – glazed apple body butter

Net zoals vele merken komt ook The Body Shop met een kerstcollectie. Dit jaar is er een compleet nieuwe geur bij waar ik heel erg benieuwd naar was. Namelijk de glazed apple geur. Ik besloot langs de winkel te gaan om alleen de geur even te ruiken, maar ik liep naar buiten met de heerlijke glazed apple body butter.

De verpakking vind ik echt heel leuk. Het is echt een feestelijke pot. De kleur groen is de perfecte kerstkleur en de sparkles en het rode strikje op de dop maken het helemaal af.

Volgens The Body Shop werkt deze body butter intensief en wordt gemakkelijk door de huid geabsorbeerd. Hij verzorgt, verzacht en beschermt de huid tegen vochtverlies. Klinkt onwijs fijn voor de komende wintermaanden en de kou die deze met zich meebrengen!

Een appeltjes geur zou je niet verwachten met kerst, maar ik vind hem wel onwijs lekker. Lekker zoet, maar toch ook een beetje fris. Leuk ook, eens wat anders.

De structuur is anders dan ik verwachtte. Sommige body butters van The Body Shop zijn vrij hard en echt “boterachtig”. Deze is iets minder hard en heeft meer de substantie van een hele dikke crème. Dit vind ik wel fijn werken, zo smeert glazed apple makkelijk uit.
De werking van deze butter is ook erg prettig. Je moet hem even de tijd geven om in te trekken, maar daarna is mijn huid goed gehydrateerd en lekker zacht. Droge plekjes zijn als sneeuw voor de zon verdwenen.

Ik vind deze body butter echt heerlijk. De geur is lekker en de werking is fijn. De glazed apple body butter van The Body Shop kost 16 euro. Niet heel goedkoop, maar een prima prijsje voor zo’n grote pot vind ik zelf. Ik doe namelijk onwijs lang met zo’n body butter voordat ie op is. Naast de body butter zitten er ook nog hele leuke andere producten in deze lijn. Dus als je nooit een body butter gebruikt en de geur je wel lekker lijkt, kun je daar misschien naar kijken.

Lijkt deze appeltjes geur jou lekker?

xxx Teddy

12 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog