Naobay – oxygenating cream moisturizing

Met dit weer is de huid van mijn gezicht wat droger dan normaal en moet ik echt goed met crème blijven smeren, anders ziet het er niet uit. Ik kreeg in de prettybox van november de oxygenating cream moisturizing van Naobay. Ik had nog nooit van dit merk gehoord, dus ik besloot deze crème eens te proberen.

Dit schattige, kleine tubetje ziet er vrij simpel uit. Wit met zwarte letters and that’s it. Prima voor een crème, maar het had wel wat leuker gemogen.

Volgens Naobay voedt, beschermt en verzacht deze universele crème je huid. Ook zou je de crème kunnen gebruiken onder je make-up, zodat deze extra lang blijft zitten. Het product is geschikt voor alle huidtypen. 98,85% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong en 20% komt uit de biologische landbouw. Het is me nog niet helemaal duidelijk of deze crème nou alleen voor je gezicht is, of juist voor je lichaam maar eventueel voor je gezicht gebruikt kan worden. Oh well, ik wist zeker dat ik dit goedje op mijn gezicht kon smeren, dus dat heb ik gedaan.

Helaas begon het niet al te best. De crème ruikt naar de schil van een mandarijn. Ik hou helemaal niet van mandarijnen, dus ik vond dit ook echt niet lekker. Toch probeerde ik de crème uit. De geur bleef wel een beetje hangen, wat ik niet echt prettig vond. Ook had ik het idee dat mijn make-up veel stroever aanbracht met deze crème als basis en zeker niet langer bleef zitten. Ik had niet het idee dat het dus veel goeds deed voor mijn make-up. Ook had ik niet het idee dat mijn huid er echt van opknapte. Deze werd er niet slechter van, maar ik heb het idee dat de dagcrème die ik nu gebruik beter is.

Nee, de oxygenating cream moisturizing van Naobay is niets voor mij. Naast de geur die ik echt niet lekker vind, heb ik ook niet het idee dat het niets positiefs doet voor mijn huid of make-up. Jammer, want deze kleine tube van 30 ml zou al 19,50 kosten.

Kende jij dit merk al?

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog