L'oréal air volume mega mascara

L’Oréal Air Volume Mega mascara

Met één veeg intens zwarte, lange én volumineuze wimpers krijgen? Dat willen we allemaal wel. Hoewel ik al jaren een favoriete mascara heb, blijf ik op zoek naar dé perfecte mascara. Want die ene mascara die aan al mijn eisen voldoet, die heb ik nog steeds niet gevonden. Laatst kwam er weer een nieuwe mascara op de markt: de Air Volume Mega Mascara van L’oréal. Ik testte deze gloednieuwe mascara voor je uit en laat je zien wat het effect ervan is.

L'oréal air mascara

L’oréal Air Volume Mega Mascara Review

Ik vind de verpakking van de Air Volume Mega Mascara heel gaaf. De huls is metallic roze en glimt zo hard dat het net een spiegel lijkt. Daardoor valt hij lekker op in je collectie! De dop van de huls is gewoon van lichtroze plastic gemaakt.

L'oréal air mascara borsteltje

Volgens L’Oréal brengt de Air Volume Mega Mascara jouw wimpers naar een nieuwe hoogte. Geen zware wimpers meer met deze mascara! De mascara zou voor veel volume zorgen en tegelijkertijd zo licht als lucht zijn. Op die manier blijft jouw ooglook de hele dag mooi.

Het zachte en soepele borsteltje zou zelfs de allerkleinste wimpers meenemen. Het borsteltje doet me denken aan de Paradise Extatic Mascara van L’Oréal, waar ik al eerder een review over schreef.

L'oréal air volume mega mascara effect voor en na foto

Op naar het effect: links zie je mijn wimpers zonder iets erop en rechts zie je het effect van deze mascara. Mijn wimpers zijn een stuk zwarter én lijken langer. Ook zie ik dat de mascara goed de kleinste wimpers bij mijn binnenste ooghoek heeft meegenomen, dus dat is top. Ik vind het effect er goed uitzien!

Wel merkte ik tijdens het aanbrengen dat mijn wimpers makkelijk aan elkaar plakken met deze mascara en je al snel te veel aanbrengt. Het is dus even wennen en zoeken naar hoe veel laagjes je moet aanbrengen zonder dat het te veel wordt.

L'oréal air mascara review

Conclusie

Ik vind de L’Oréal Air Volume Mega Mascara er super snoepig uitzien én ik vind het resultaat erg mooi. Mijn wimpers lijken langer, worden een stuk zwarter en krijgen meer volume. Wel moet ik even wennen aan het aanbrengen, omdat je al snel te veel aanbrengt, waardoor je wimpers aan elkaar gaan plakken. Maar dat is een kwestie van even oefenen. De Air Volume Mega Mascara kost €17,99 en is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen. 

Welke mascara gebruik jij op dit moment?

xxx Teddy

6 comments

  • Ik heb deze ook aangekocht en ben er eerlijk gezegd minder tevreden van. Wimpers plakken aan elkaar en ik vind het niet zo’n effect hebben als ze voorstellen.

  • Mooi effect geeft deze mascara bij jou 👌🏻! Ik heb ‘em zelf ook en vind ‘em erg fijn en ook vergelijkbaar aan de Paradise Extatic mascara waar ik een grote fan van ben. Het natte herken ik ook, maar dat had ik vooral in het begin toen de mascara nog net nieuw was. Na een paar keer had ik daar geen last meer van.

  • Wat een mooi effect! Onlangs heb ik nog getwijfeld om deze mascara te kopen, hij was in promotie bij Kruidvat. Maar omdat ik nog een nieuwe mascara heb liggen, heb ik hem niet meegenomen. Volgende keer toch maar doen 😉 Ik gebruik momenteel de L’Oréal Paradise Extatic Black mascara en ik ben er heel tevreden over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog