Lush – peeping santa

Afgelopen weekend had ik enorm de behoefte om weer eens lekker in bad te gaan. Ik had het al de hele dag koud en ik heb de luxe dat ik dat thuis gewoon kan. In mijn studentenhuis hebben we geen bad, dus als ik in het weekend thuis ben kan ik er echt even gebruik van maken. In het najaar kan ik daar echt van genieten. In bad gaan zie ik ook echt even als een momentje om uit te rusten. Maar ik ga natuurlijk niet alleen in bad. Ik neem vrijwel altijd een heerlijk product van Lush mee. Dit keer nam ik mijn nieuwe aanwinst van Lush mee: peeping santa. Benieuwd hoe peeping santa mijn bad er uit liet zien?

Peeping santa ziet er enorm schattig uit. Het moet een klein kerstmannetje voorstellen met een knalrood mutsje dat belegd is met glitters. De zwarte rondjes zijn zijn oogjes en het rode onderkantje is zijn lijfje. De felle kleurtjes en de vorm doen me een beetje denken aan een heerlijke cupcake met slagroom. Hij ziet er zo snoepig uit dat je er bijna een hap van zou nemen.

Peeping santa hoort bij de wintercollectie van Lush. Als ik het me goed herinner heb ik peeping santa vorig jaar niet gezien, het is dus een gloednieuw product. Volgens Lush is peeping santa de perfecte bubble bar en zou ie fruitig én bloemig tegelijk ruiken. Peeping santa heeft namelijk de geur van aardbei en geranium. Daarnaast bevat peeping santa een flinke dosis biologische fair trade cacaoboter en zachte sheaboter uit Ghana.

Zoals Lush al aangeeft is de geur zowel bloemig als fruitig en ik moet Lush daar zeker gelijk in geven. Peeping santa ruikt heerlijk zoet naar aardbei, alsof het een soort snoepje is. Doordat er ook geranium doorheen zit, is het niet te overweldigend en ruik je ook de lichte bloemengeur die er doorheen zit.

Een bubble bar werkt het beste als je hem onder de stromende kraan verkruimelt. Hierdoor begint het product te schuimen en ontstaat er een prachtig schuimbad met lekker veel schuim. Peeping santa is rood en het is dan ook niet zo gek dat het water knalrood kleurt. Van de glittertjes op het mutsje is weinig terug te zien. De rode kleurstof blijft overigens niet achter in het bad. Nadat al het water weggelopen was, was er geen spoortje meer te bekennen van deze felgekleurde bubble bar.

Nadat ik uit bad kom, is mijn huid heerlijk zacht. Vaak maakt een warm bad mijn huid vrij droog, maar door alle verzorgende bestanddelen die peeping santa met zich meedraagt, heb ik hier bijna geen last van. Dat vind ik echt een pluspunt.

Ik ben enorm tevreden over peeping santa. Peeping santa ziet er niet alleen heel erg leuk uit, hij maakt je bad ook echt een feestje. Hij ruikt lekker en verzorgt de huid tijdens het badderen. Peeping santa kost 5,50 en ik ben er zo over te spreken dat ik er misschien nog wel eentje in huis haal. Peeping santa behoort tot de wintercollectie van Lush en is daarom maar tijdelijk verkrijgbaar.

Heb jij al producten uit de leuke wintercollectie van Lush?

xxx Teddy

11 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog