Moody monday #4

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol colleges en een berg werk. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het dus alweer tijd voor deel 4 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

1. Lush the comforter
Nu het steeds een beetje kouder wordt, laat ik mijn bad weer graag vol lopen. Ik hou er van om met het koude weer heerlijk in bad te gaan met een product van Lush. Zo ook the comforter. Deze heb ik zelf nog nooit gehad, maar hij lijkt me erg lekker.

2. DIY mummie kaars
Over een paar dagen is het alweer Halloween en daarom wilde ik deze leuke DIY graag met je delen. Ik vier Halloween eigenlijk niet en soms vind ik dat best jammer, maar aan de andere kant is het ook wel weer een opluchting, want ik ben een enorme bangerik als het gaat om horrorfilms en dat soort dingen…

3. Holiday collectie Essence
Woohoo, de kerstcollecties komen er weer aan! Ik vind de kerstcollecties vaak de meest mooie en bijzondere collecties van het jaar en daarom kijk ik er dan ook altijd naar uit. Zo ook de collectie van Essence, hij ziet er prachtig uit en ik kan niet wachten totdat ie in de winkel ligt en ik mijn winkelmandje vol kan gooien.

4. Zoeva Rose Golden complete eye set
Last but not least wil ik deze prachtige kwastenset met je delen. Deze set van Zoeva ziet er prachtig uit en ik ben enorm fan van mooie kwasten. Deze heb ik dan ook gelijk op mijn wishlist gezet, oeps…

Kijk jij ook zo uit naar de kerstcollecties?

xxx Teddy

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog