Nails inc. – Victoria

Voor mijn gevoel begint het nu langzamerhand toch echt herfst te worden. De bomen verliezen hun blaadjes, het wordt steeds ietsjes kouder en het regent weer vaker. Hierdoor trek ik mijn warmere kleding uit de kast en pak ik mijn donkere nagellakjes weer uit de la. Afgelopen week droeg ik mijn eerste donkere lakje van dit najaar: Victoria van het merk nails inc. Vandaag wil ik deze aan je laten zien. Benieuwd?

Het flesje ziet er vrij simpel uit. Het flesje is recht en heeft een zilveren, spiegelende dop. Qua vorm doet ie me een beetje denken aan de nagellakjes van Catrice. Het flesje ziet er prima uit, maar niet heel bijzonder.

Volgens nails inc. zou deze nagellak een speciale formule hebben, waardoor hij lang blijft zitten en een prachtige, glanzende finish zou hebben. Zoals ik al aangaf heb ik de kleur Victoria. Victoria is een hele donkere, wijnrode tint.

Hier kun je Victoria op mijn nagels zien. Ik draag hier twee laagjes en zoals je ziet dekt ie daarmee perfect. De lak is heel donker, maar je ziet nog wel dat ie rood is. Ik vind het in ieder geval heel erg mooi voor het najaar.

De lak droogt redelijk snel en dekt dus perfect in twee laagjes. Het kwastje is helaas wel redelijk smal. Ik had liever een wat breder kwastje gehad, maar op zich werkt dit kwastje wel prima. Victoria blijft bij mij ongeveer 3 dagen perfect zitten, wat voor mijn doen echt prima is. Het is geen enorme prestatie, maar ook zeker geen slechte prestatie.

Ik vind Victoria van nails inc. erg leuk. De kleur is prachtig voor het najaar en de lak zelf is ook fijn. Hij droogt redelijk snel en blijft voor mijn doen goed zitten. Victoria is een prachtige nagellak voor het najaar en zou ook perfect zijn voor bij je Halloween outfit. De precieze prijs van dit lakje kan ik niet vinden, maar andere lakjes van nails inc. kosten soms wel 19,- per stuk. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dat toch wel erg prijzig vind voor zo’n nagellak.

Welke kleurtjes draag jij graag op je nagels in de herfst?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog