Boek – bijna 100 recepten met nutella

Mijn vriendinnen kennen me aardig goed. Soms iets te goed. Voor mijn verjaardag kreeg ik het ‘bijna 100 recepten met nutella’ boek. Ik ben een groot fan van nutella (alhoewel ik het nog niet in mijn studentenhuis heb staan. Oeps!) en ik wist me dan ook zeker raad met dit boek. Na een middagje kwijlen bij alle mooie receptenfoto’s, dook ik gelijk de keuken in om wat te proberen. Ik wil je een beetje laten mee genieten van dit leuke boek met prachtige foto’s en de meest lekkere receptjes. Benieuwd?

Hoewel de titel van het boek al suggereert dat dit een leuk boek is, maakt de vorm het allemaal nog net een stukje leuker. Dit receptenboek heeft namelijk de vorm van, jawel, een pot nutella. Ik vind het er super leuk uitzien en het boek is daardoor ook een echte eyecatcher in mijn boekenkast.

Er staan enorm veel recepten in het boek waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben. Sommige zijn wat meer voor de hand liggend, maar veel recepten zijn echt origineel. Ik maakte gelijk een lijstje met alle recepten ik zo snel mogelijk een keer uit wil proberen, maar het recept wat me gelijk opviel was toch wel bovenstaande: banaan-notenmuffins met nutella. Het klinkt enorm lekker en op de foto ziet het er ook lekker uit. Nadat ik het recept aan mijn vriend liet zien, duurde het niet lang voordat we alle ingrediënten in huis hadden en in de keuken stonden.

Het recept voor de muffins is heel makkelijk en neemt geen uren in beslag. Het fijne aan dit receptenboek vind ik dat er aangegeven staat bij ieder recept hoe lang het ongeveer duurt om te maken. Hierboven kun je mijn versie van de banaan-notenmuffins met nutella zien. Ze waren goed gelukt en heel erg lekker. Je proeft de nutella smaak wel, maar niet te overdreven. De verhoudingen waren echt precies goed.

Zoals je misschien al gemerkt hebt, ben ik fan van het ‘bijna 100 recepten met nutella’ boek. De recepten die er in staan zien er niet al te moeilijk uit en er staan hele originele recepten in waar ik nooit zelf aan gedacht zou hebben. Natuurlijk staan er wel wat recepten in die voor de hand liggend zijn, maar dat maakt het juist een leuk geheel. Dit boek kost 15 euro, een prima prijsje voor dit receptenboek als je het mij vraagt.

Hou jij van nutella?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog