MAC – lightscapade mineralize skinfinish

img_6046m_zps4pzhwbzj

Een van de bekendste producten van MAC zijn denk ik wel hun mineralize skinfinishes. Ook ik was erg benieuwd naar dit product, omdat het zo populair is. Vooral de soft & gentle variant is erg populair. Toen ik naar de MAC counter ging, was het dan ook mijn plan om deze mee naar huis te nemen. Maar omdat ik zo licht ben, vond ik soft & gentle wel erg heftig. Ook vond ik hem persoonlijk te warm. Daarom besloot ik voor lightscapade te gaan: een koelere, lichte mineralize skinfinish. Vandaag wil ik deze variant aan je laten zien. Benieuwd?

mac lightscapade review

De mineralize skinfinish zit in een strak, kartonnen doosje. Het doosje is half glanzend zwart en half mat zwart. De skinfinish zit in een plastic, rond, zwart doosje. De deksel is deels doorzichtig, waardoor je goed de kleur van de skinfinish ziet. Dat vind ik zelf altijd een pluspunt. Persoonlijk vind ik de oude verpakking mooier, maar de magnetische sluiting van deze verpakking is wel heel handig.

img_6057m_zpsuz6sx8en

Volgens MAC is de mineralize skinfinish een luxueuze, fluweelzachte poeder met een metallic finish. Dit product is geschikt om aan te brengen als highlight op de wangen of over het hele gezicht als finishing touch. Klinkt goed! Persoonlijk gebruik ik dit product als highlighter. Als poeder over het hele gezicht, vind ik hem iets te glanzend.

img_6061m_zpsjjzmx1th

Hierboven zie je lightscapade in close up. Ik vind de poeder er in het doosje al heel mooi uitzien. Het is een soort swirl van blauw, oranje en goud. Hoewel hij er vrij warm uitziet door het oranje en goud, is de glans van lightscapade juist wat koeler door de blauwe tint die erdoorheen zit.

img_6624m_zpsnjhrupam

Hierboven zie je hoe lightscapade eruit ziet op mijn pols. Zoals je kunt zien is de tint vrij licht, waardoor hij goed past bij mijn lichte huid. Wel is hij goed gepigmenteerd. Ook heeft de tint een mooie, wat koelere glans. Het is geen mega glanzende highlighter, maar het is meer een subtiele, metallic glans. Ik vind hem in ieder geval heel mooi.

img_6616m_zpsc20kg9jj

Hierboven zie je hoe de highlighter eruit ziet als ik hem aangebracht heb. Ik draag lightscapade hier op mijn jukbeenderen en op mijn wenkbrauwbot. Zoals je kunt zien geeft lightscapade een mooie, koele en subtiele glans. De glans is niet extreem opvallend en daardoor vind ik het een mooie highlighter om iedere dag te dragen. Ja, ik ben fan!

img_6052m_zps7xqpy5i6

Conclusie

Misschien raad je het al: ik vind lightscapade erg mooi. Deze mineralize skinfinish heeft een prachtige glans die niet te overdreven is. Hierdoor is deze highlighter perfect voor iedere dag. De glans is koel en vrij licht, waardoor hij goed past bij mijn lichte huid. Ik denk dan ook dat lightscapade vooral bij een lichte huid mooi staat. De mineralize skinfinishes van MAC zijn verkrijgbaar bij MAC stores en MAC counters en kosten 31,50 per stuk. Dat is echt niet goedkoop, maar je kunt enorm lang met deze skinfinish doen.

Heb jij ook een mineralize skinfinish van MAC?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog