Moody monday #44

picmonkey-collage-4-kopie-2_zpsbd6u6how

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol colleges en een berg werk. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 44 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

Esmée lifestyle – 5 dingen om te doen met warm weer
Het hele weekend is het lekker weer geweest, zo ook vandaag. Helaas moet ik vandaag weer gewoon naar mijn college, maar daarna ga ik nog wel even in de zon zitten. Dit artikel van Esmée is perfect voor dit warme weer en je even niet meer weet wat je moet doen.

Zazazoo – lips tips: Carmex
Sinds kort is het merk Carmex bij Kruidvat verkrijgbaar. Ik heb het zelf nog niet in de schappen zien liggen, maar ik ben wel van plan er deze week even naar op zoek te gaan. Carmex is namelijk een heel fijn merk als het gaat om lipverzorging. Toen ik dit artikel bij Jolanda zag, werd ik gelijk een beetje blij. Ik vind het echt fijn dat dit merk nu zo makkelijk verkrijgbaar is!

Matte & Shimmer – hoe krijg je meer likes op Instagram
Instagram vind ik enorm leuk om te gebruiken. Ik gebruik het vooral voor mijn plezier, maar natuurlijk vind ik het leuk als ik likes krijg op mijn foto’s. Deze tips van Mariska zijn daar erg handig voor. Het zijn helemaal geen moeilijke tips, dus ik raad je zeker aan ze even te lezen!

Beautyopinie – Zo draag je make-up bij warm weer
Als het heel warm is en ik lekker in de tuin zit de hele dag, draag ik eigenlijk nooit make-up. Als het warm is en ik moet de deur uit, draag ik meestal wel make-up. Soms maar een beetje, maar soms wil ik er ook leuk uitzien voor een feestje of iets dergelijks. Wanneer het zo warm is als de afgelopen dagen, wil ik wel dat mijn make-up goed blijft zitten. Mijn ultieme tip is fixing spray, maar Natascha heeft nog veel meer tips die je in haar artikel kunt lezen.

Hoe zorg jij ervoor dat je make-up goed blijft zitten als het warm is?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog