Mei 2017 in een paar foto’s #2

img_7031

De afgelopen dagen was het echt lekker weer, wat een mooie afsluiting van de maand mei! Ik ben (nog) niet bruin geworden, maar dat mag de pret niet drukken. De afgelopen tijd had ik het niet echt druk met school, waardoor ik ook tijd had om leuke dingen te doen. Vooral toen het zo lekker warm was, heb ik genoten van het weer en lekker uitgerust. Ik heb heerlijk in de tuin gezeten, watermeloen gegeten en mijn zonnebrand weer uit de kast gehaald. Omdat mei alweer bijna voorbij is, wil ik je vandaag in een paar foto’s laten zien hoe het tweede deel van mijn mei was. Benieuwd?

img_6966-2

Allereerst wil ik deze foto even met je delen. Halverwege deze maand kwamen de schoenen die ik besteld had, binnen. Ze pasten en zaten heerlijk, dus ik was helemaal blij. Ik bestelde Nike air max Thea’s. Ik was namelijk op zoek naar sneakers waar ik de hele dag op zou kunnen lopen. Schoenen die niet alleen maar mooi zijn, maar er ook voor zorgen dat ik geen zere voeten heb aan het eind van een lange dag. Dat zijn deze schoenen zeker! Ze lopen enorm lekker en zitten als gegoten.

img_7010-2

Langzaamaan begon het steeds lekkerder weer te worden. Dat vind ik zo fijn! Want ik was die regen echt een beetje zat. Bij lekker weer hoort ijs, dus samen met mijn vriendinnen ging ik halverwege deze maand naar de ijssalon. Van tevoren aten we gezellig samen. Na het ijsje dronken we wijntjes en gingen we stappen.

img_7016-2

Toen ik in het weekend weer thuis was, ging ik lekker in de tuin zitten. Ik genoot van het zonnetje en deed mijn huiswerk lekker in de tuin. Ook onze kat vond het lekker weer en ging lekker buiten liggen. De cutie.

img_7017-2

Wanneer het lekker weer is, vind ik het heerlijk om een drankje te doen in de tuin. Samen met mijn vriend en broertje bleef ik na het avondeten lekker aan tafel zitten. Zij dronken een biertje en ik nam een glas van dit watermelon drankje van Galilei. Ik kende het nog niet, maar het is enorm lekker. Het is lekker zoet en smaakt precies naar watermeloen.

img_7026

Nog meer watermeloen: bij dat warme weer hoort natuurlijk ook échte watermeloen. Mijn moeder had een hele meloen in huis gehaald, waar we met z’n alle het hele weekend van hebben genoten.

img_7031

Afgelopen weekend vierde mijn broertje zijn verjaardag en bleven wat familie en vrienden eten. We maakten voor bij het eten deze grote schaal met watermeloen, galia meloen en aardbeien. Zo lekker!

img_7034

Last but not least wil ik deze foto met je delen. Nu het zo enorm warm is, is het in mijn studentenkamer echt een sauna. Vorig jaar was ik al van plan een ventilator te kopen, maar dat kwam er toen niet van. Nu besloot ik er na mijn college eentje te halen. Ik koos voor deze witte van OK. Nu kan ik weer heerlijk op mijn kamer zitten, zonder het te warm te hebben.

Hoe was het tweede deel van jouw mei?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog