Favorieten mei 2017

img_6633m_zps88k3diua

Vandaag is het alweer de laatste dag van mei. Mei is voor mij een hele leuke maand geweest. Het weer werd steeds beter en ik was voor de verandering eens niet zo druk met mijn studie. Nu het weer steeds lekkerder wordt, merk ik dat ik mijn wat zwaardere parfums laat staan en er vaak een wat frissere parfum bij pak die in korte tijd echt een groot favoriet van mij is geworden. De afgelopen maand had ik nog meer favoriete producten, dus vandaag wil ik je daarom mijn 5 favoriete producten van de afgelopen maand laten zien. Benieuwd?

img_6629m_zpslxbtstg8

Allereerst wil ik deze nail oil van Bioteq met je delen. Normaal gesproken verzorg ik mijn nagels vrijwel niet. Ik lak ze regelmatig en ik smeer ook wel eens handcrème, maar echt mijn nagels en nagelriemen verzorgen, deed ik niet. Toen ik deze nagelolie ging testen, merkte ik hoe goed het kan zijn om wél eens aandacht aan je nagels te besteden op deze manier.

De parfum waar ik het aan het begin van deze post over had is de white peach & coriander variant van 4711. Deze geur is zo bijzonder, maar ook zo lekker! Hij is lekker fris, maar ook lekker zoet door de perzik, waardoor ik het echt een geschikte geur vind voor de lente/zomer. Deze geur heb ik de afgelopen maand dan ook erg veel gedragen. Als je meer wilt lezen over deze geur, kun je mijn review ervan lezen.

favorietenmei_zps1afvb9g6

Om heel eerlijk te zijn was ik na wat teleurstellende ervaringen met de mascara’s van Catrice, een beetje klaar met haar mascara’s. Totdat ik goede verhalen hoorde over hun nieuwe mascara, de rock couture extreme volume mascara. Ik besloot Catrice nog een kans te geven en dat was maar goed ook. Want wat een fijne mascara is dit! En hij is nog goedkoop ook. Als je benieuwd bent naar het effect van deze mascara, raad ik je aan mijn review te lezen.

Ook de MAC mineralize skinfinish in lightscapade kan niet ontbreken in dit lijstje. Dit product stond al jaren op mijn wishlist, maar de prijs stond me nogal tegen. Dit pareltje kost namelijk iets meer dan 30 euro. Ik heb dit product dan ook gekocht toen er een kortingsactie van MAC was. Spijt heb ik totaal niet, want ik vind dit product echt prachtig. Ik gebruik lightscapade als highlighter en daar werkt hij voor mij perfect voor. De glans is mooi en subtiel, waardoor hij perfect is voor iedere dag. Hij is vrij licht en koel, waardoor hij goed past bij mijn lichte huid.

Last but not least wil ik afsluiten met mijn unicorn brush set van Aliexpress. Deze set is niet alleen prachtig, maar ook de kwasten werken fijn. Het zijn niet de aller- allerbeste kwasten die ik ooit zal hebben, maar het zijn ook echt niet de slechtste. Het zijn gewoon prima kwasten. Hier kun je mijn uitgebreide mening lezen over deze set.

Wat zijn jouw favoriete producten van de afgelopen maand?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog