Opgemaakt mei 2017

img_6646m_zpsw70fvrca

De maand juni vind ik altijd al echt zo’n zomermaand. Het is lekker weer, ik hoef niet altijd mijn jas meer mee te nemen als ik naar buiten ga én vaak is het ook de maand waarin ik zomervakantie krijg. Dat is ook dit jaar weer het geval en daar kijk ik nu enorm naar uit. Maar eerst wil ik nog even terugblikken op de afgelopen maand. Ik wil je vandaag namelijk laten zien welke producten ik in mei heb opgemaakt. Benieuwd?

img_6640m_zpse8xaro3l

Als eerste maakte ik twee producten van Garnier op. Om mijn oogmake-up te verwijderen, gebruik ik altijd de oogreinigingslotion voor waterproof make-up van Garnier. Dit product zorgt ervoor dat mijn make-up gemakkelijk van mijn ogen af gaat zonder dat ik hard hoef te boenen. Ook heb ik geen last van een waas over mijn ogen als ik dit product heb gebruikt, iets wat ik bij veel andere reinigers wel heb. Of ik dit product opnieuw zou kopen? Absoluut! Ik heb op dit moment alweer een nieuw flesje in gebruik.

Ook maakte ik dit micellair water van Garnier op. Dit product gebruik ik altijd om mijn overige make-up mee te verwijderen. Dit product doet dat goed en mild, iets wat ik erg fijn vind. Of ik dit product opnieuw zou kopen? Hiervoor geldt hetzelfde als voor de oogreinigingslotion, ik heb alweer een nieuwe fles in gebruik!

img_6637m_zpsys9euqdp

Deze maand ging ook mijn favoriete body scrub op. Dit is de body scrub van Sabon in de geur lavender apple. Dit is echt mijn all-time favorite als het gaat om scrub voor het lichaam omdat de scrub vrij ruw is. Wanneer ik mijn huid hiermee scrub, heb ik echt het idee dat het product iets doet. Ook zit er verzorgende olie in, waardoor mijn huid heerlijk zacht aanvoelt en lekker ruikt na gebruik. Deze pot is nu helaas op. Of ik dit product opnieuw zou kopen? Ja, sowieso! Helaas is deze scrub wat prijzig, maar eens in de zoveel tijd haal ik hem toch weer in huis.

Ook deze douche foam van Bilou met een heerlijke watermeloen geur ging op. Dit product schuimde enorm en rook echt naar watermeloen. Een erg fijn product voor onder de douche. Het maakte mijn lichaam goed schoon, maar droogde het niet uit. Of ik dit product opnieuw zou kopen? Ja, want ik ben echt dol op de geur van watermeloen! Helaas is het product alleen in Duitsland verkrijgbaar, dus zal ik er een shopping tripje naar onze buren voor moeten plannen.

Deze shower cream van Only You met de geur van green tea & aloe maakte ik ook op. Dit was een prima shower cream die goed werkte en lekker rook. Hij rook vrij fris, waardoor ik hem vooral fijn vond voor na het sporten of ’s ochtends. Of ik dit product opnieuw zou kopen, weet ik eigenlijk niet zo goed. Het was een prima shower cream, maar ik denk dat ik toch eerder weer wat anders zou proberen.

img_6642m_zpsi6oghc6p

Last but not least maakte ik nog twee producten van Andrélon op. Ik maakte twee producten van de zomer blond lijn op: de conditioner en het haarmasker. Deze zomer blond lijn gebruik ik al jaren en vind ik prima werken. Het zijn geen bijzondere haarproducten, maar ze doen goed hun werk en ruiken lekker. Of ik dit product opnieuw zou kopen? De conditioner waarschijnlijk wel, omdat ik ook de shampoo hiervan graag gebruik. Het haarmasker denk ik eigenlijk niet. Ik had namelijk niet het idee dat dit product echt veel toevoegde voor mijn haar.

Welke producten heb jij de afgelopen maand allemaal opgemaakt?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog