MAC Ruby woo lipstick & lipliner review

Op zoek naar dé perfecte rode lipstick? Dat is zo makkelijk nog niet. De juiste kleur vinden die perfect bij jouw huidskleur past en je tanden niet geel laat lijken, is een zoektocht op zich. Maar, ik denk dat ik hem heb gevonden in de populaire lipstick van MAC: Ruby Woo. Deze iconische rode kleur staat (bijna) iedereen. Ik testte de Ruby Woo lipstick en lipliner van MAC voor je en vandaag review ik deze. Benieuwd naar mijn mening?

MAC Ruby Woo review

mac ruby woo lipliner review

Ik vind de lipsticks van MAC er altijd chique uitzien. Door de kogel-vormige huls, zwarte kleur met minuscule glitters en zilveren details. Het Enige nadeel: als je meerdere lipsticks in je bezit hebt (guilty), is het soms lastig de juiste kleur te vinden. Ook vind ik het jammer dat de zilveren details op de mini varianten van de lipsticks erg snel slijten.

mac mini lipstick review

Ruby Woo behoort tot de MAC lipsticks met een matte finish. Deze lipsticks zouden je verzekeren van een knallende kleur die indrukwekkend lang moet blijven zitten.

ruby woo lipliner review

Het bijbehorende lip pencil heeft een zachte, crème-achtige textuur die perfect is voor het omlijnen en inkleuren van de lippen. Hij zou lang blijven zitten en verzachtende ingrediënten bevatten die je lippen hydrateren. Klinkt goed!

mac ruby woo swatches

by Woo is een felle rode tint met een koele ondertoon. Wat me direct opvalt bij het swatchen van de twee producten is dat het potlood heel erg creamy is, terwijl de lipstick zelf vrij droog en stroef smeert.

Het lippotlood is extreem makkelijk aan te brengen. Vaak zijn lippotloden heel stroef en droog, maar dat is hier niet het geval. Ik snap wel waarom MAC de textuur omschrijft als crème-achtig. Deze textuur zorgt ervoor dat mijn lippen niet droog worden en het potlood prettig aanvoelt op mijn lippen. Ook dekt hij erg goed.

mac ruby woo lipstick swatch

De lipstick is echt extreem mat. Ik weet niet of ik een andere lipstick in mijn collectie heb die zo mat is. Daardoor is hij ook redelijk stroef en glijdt hij niet gemakkelijk over je lippen heen. Maar, als hij eenmaal zit, dekt hij goed en voelt hij prettig aan op mijn lippen.

De combinatie van de lipstick met het lippotlood blijft ook echt goed zitten. Natuurlijk slijt de kleur wel nadat je wat gegeten en gedronken hebt, maar de randjes blijven verrassend lang mooi. Daar ben ik erg tevreden over!

mac lipstick en lipliner review

Conclusie

Ik ben enorm blij met deze combinatie van het lippotlood en de lipstick Ruby Woo van MAC en daarmee sluit ik deze review af. Dit is echt een iconische rode kleur die bij iedereen mooi kan staan. Daarnaast zitten de producten fijn op mijn lippen en blijven ze goed zitten. De lipstick Ruby Woo is verkrijgbaar in een mini (die liet ik je in deze review zien) voor €12,- en een grote variant voor €20,-. De lip liner kost €18,-.

Benieuwd naar mijn favoriete MAC lipstick? Dat is Velvet Teddy, hoe kan het ook anders met die naam. Benieuwd? Lees dan hier mijn review.

Wat is jouw favoriete rode lipstick?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog