de leukste korte work outs voor thuis

De leukste, korte work outs voor thuis

De sportscholen zijn dicht, sportclubs zijn massaal gesloten en we moeten met z’n allen zo veel mogelijk binnen blijven. Onbezorgd sporten zit er dus voor de meeste mensen niet (meer) in. Begrijp me niet verkeerd, je hoeft niet te sporten in deze periode, maar ik merk dat het voor mij heel erg helpt om juist te blijven bewegen. Ik voel me fitter en ik kan er mijn energie kwijt nu ik hele dagen thuis zit. Maar eerlijk is eerlijk, uren sporten? Dat hoeft van mij nou ook weer niet. Herkenbaar? Mooi, want ik wil vandaag de leukste, korte work outs voor thuis met je delen.

Blogilates – 12 minutes to brun fat

Ik vind Blogilates geweldig. Als ik een home work out doe, ga ik altijd eerst naar haar account om een work out te zoeken. Ik schreef daarom al eerder een blog met mijn favoriete work outs van haar. Haar 12 minutes serie is echt top. Je hebt er geen gewichten of andere tools voor nodig, bent snel klaar en hebt écht het gevoel dat je iets gedaan hebt. Deze cardio work out doe ik dan ook graag. 

Holly Dolke – Stairs Workout

Bijna iedereen heeft wel een trap in huis of je hebt een trappenhuis. Daar kun je natuurlijk ook gebruik van maken voor je work out! Met deze korte training van Holly Dolke maak je er optimaal gebruik van.

Blogilates – 12 minutes to toned total body workout

Nog een fijne workout van Blogilates is de 12 minutes to toned total body work out. Je bent met 12 minuten klaar én heb je hele lichaam getraind. Het is geen hele zware work out, maar je hebt wel het idee dat je flink bezig bent geweest.

Natacha Océans – 20 min full body home workout

Vind jij 12 minuten toch nét te kort? Dan is deze 20 minuten work out van Natacha wat voor jou! Met deze work out train je ook je hele lichaam, wat ik zelf altijd erg fijn vind. Op die manier hoef je geen losse dagen in te plannen voor armen, benen of andere delen van je lichaam. Gewoon lekker alles in één keer trainen.

Yoga with Kassandra – 10 min morning yoga full body stretch

Naast een cardio of kracht training zoals de bovenstaande vier, kun je natuurlijk ook een yoga work out doen. Yoga is niet alleen heerlijk om te stretchen, maar ook om tot rust te komen. Dit soort work outs doe ik daarom ook graag tussendoor.

Wat vind jij de leukste, korte work outs voor thuis?

xxx Teddy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog