April 2020 in een paar foto’s

Jeetje jongens, april is gewoon alweer bijna voorbij. Ik vond april zo’n rare maand… Een hele maand thuis en afstand houden van alles en iedereen. Ik had me april 2020 zo niet voorgesteld. Maar goed, we maken er uiteraard het beste van. Want het is niet anders en we moeten dit samen doen. Vandaag wil ik je toch meenemen naar hoe ik april beleefde aan de hand van een paar foto’s. Let’s go!

Begin april ging ik even langs bij mijn ouders. Op afstand uiteraard. Ik had ze al een tijdje niet gezien en wilde graag even bijkletsen. We besloten even een stukje te gaan lopen met Joost omdat het heerlijk weer was. Hoewel ik het gezellig vond, vind ik het zo stom dat afstand houden van mensen die dicht bij je staan. Ik begrijp het en doe het ook, maar ik hoop dat het snel allemaal voorbij is en we weer ‘gewoon’ bij elkaar op de koffie kunnen en elkaar een knuffel kunnen geven.

Wat ik wél heel erg fijn vond aan april, was het heerlijke weer! Mijn dikke truien verdwenen langzaam achterin mijn kast en ik bracht mijn pauzes in de tuin door. Dat is dan wel weer het voordeel van thuis werken, in de pauze even lekker buiten een broodje eten. Heerlijk!

Nog fijner: een dagje vrij met dat lekkere weer. Ik legde de kussens op de loungebank in de tuin, pakte er een ijskoude Radler en een boek bij en heb me de hele middag vermaakt. Zo fijn! Laat de zomer maar komen.

Dit jaar was ook Pasen anders dan normaal. Vorig jaar zat ik met al mijn vriendinnen rond de tafel voor een uitgebreide brunch en de jaren daarvoor vierde ik het altijd met mijn ouders. Dit jaar brunchte ik alleen met mijn vriend. Gelukkig was dat ook erg gezellig.

Nu het steeds lekkerder weer wordt, ben ik zo blij met onze tuin. In onze tuin staat een grote kersenboom die de afgelopen weken prachtig bloeide. Ik vind kersenbloesem zo mooi! Helaas is de boom nu bijna uitgebloeid en ligt de tuin vol met kleine bloesemblaadjes.

Op 21 april zat ik ’s avonds weer voor de televisie. Benieuwd naar de persconferentie en benieuwd wat Rutte zou zeggen. De beslissingen die hij aankondigde, kwamen hard binnen. Hoe jammer ik het ook vind dat we nog langer afstand moeten houden, alles nog langer dicht blijft en er dit jaar geen festivalseizoen is, weet ik dat het het beste is. Ik hoop gewoon dat het allemaal zo snel mogelijk voorbij is. Om toch nog een beetje gezelligheid in huis te halen én de lokale bloemist te steunen, haalde ik twee prachtige bossen tulpen in huis.

Eind april ruimde ik mijn make-up stash grondig op. Alles moest even netjes ingedeeld worden én ik moest echt even kritisch door mijn collectie heen. Heel leuk, mijn allereerste MAC lipstick bewaren, maar die is écht niet meer goed. Ook erg leuk: een palette van Essence toen ze 5 jaar bestonden. Al jaren niet meer gebruikt, ‘maar zo leuk om te bewaren’. Naast het opruimen, heb ik dus ook veel producten weggedaan die echt niet meer goed waren. Hoewel ik het soms jammer vind om producten weg te doen, geeft het wel een fijn gevoel dat ik nu weer een nette collectie heb met mooie producten die ik ook daadwerkelijk gebruik.

Ik sloot april af met Woningsdag. Normaal gesproken pak ik op Koningsdag een van de eerste festivals van het seizoen, maar dat zat er dit jaar helaas niet in. Dit jaar bleef ik daarom lekker thuis en luisterde ik naar de livestream van 538.

Ik hoop dat jij ondanks alles toch een fijne maand achter de rug hebt. Ik hoop dat iedereen in jouw omgeving, inclusief jijzelf, nog gezond is en mag blijven. Laten we op elkaar blijven letten en zo veel mogelijk thuis blijven. Dan is het het snelst voorbij en kunnen we weer proosten met z’n allen.

Hoe was jouw april?

xxx Teddy

1 comment

  • Leuk dat je dit overzicht met je volgers hebt gedeeld.. ja dat thuis werken met dat lekkere weer moet heerlijk zijn. Momenteel zit ik gewoon nog steeds op kantoor! En je stash opruimen is altijd heerlijk, dit moet ik ook echt weer een keer gaan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog