M.A.C – Shiny Pretty Things Mini Lipsticks Bright

shiny pretty things mini lipstick bright

Het allereerste product wat ik van M.A.C kocht, was een lipstick. Ik weet het nog precies. MAC was toen nog heel moeilijk verkrijgbaar in Nederland. Dus toen ik een dagje naar Keulen ging met school en er tijd was om te winkelen, moest en zou ik langs de M.A.C counter gaan. Op dat moment lag de Kerstcollectie in de winkel en had ik een mooi setje met een lichtroze lipstick en gloss op het oog. Helaas was deze uitverkocht, dus besloot ik een losse lipstick te kopen in de kleur Angel. Mijn liefde voor M.A.C lipsticks bestaat vandaag de dag nog steeds, dus toen ik de Shiny Pretty Things Mini Lipstick kit in de kleur Bright ontving, maakte ik een klein vreugdedansje. Vandaag wil ik je de vier lipsticks in dit setje laten zien. Benieuwd?

Allereerst de verpakking, is ie niet te cute? De vier lipsticks zitten in een knalroze zakje, wat je open moet scheuren voordat je bij de lipsticks kunt. De hulzen van de lipstick hebben dezelfde knalroze metallic kleur. Erg leuk, want zo valt de lipstick lekker op tussen mijn andere zwarte M.A.C lipsticks. Deze kit bevat mini lipsticks, dus ze zijn ongeveer de helft van een normale M.A.C lipstick qua formaat.

Deze set bevat vier roze/rode tinten. Als eerste Coral and Carol, een bubblegum roze tint met glitters en een parelachtige glans. Deze lipstick heeft een Frost finish. De tweede lipstick heet Garland en is een rijke violetkleurige Amplified. Blume is een felle, koele rood met een matte finish. En de laatste tint is Bow Up, een diepe bordeauxrode tint met een matte finish.

Coral and Carol is een lipstick die niet heel goed dekt, maar wel een duidelijke kleur achter laat. Zelf ben ik niet zo heel fan van dit soort lipsticks, omdat de finish niet zo mijn ding is. Maar goed, mocht je van zo’n roze tint met glitters houden is dit wel iets voor jou!

Op naar Garland, een tint die ik heel gaaf vind! Garland is een donkere violetkleurige lipstick met een glanzende finish. De tint dekt goed en voelt prettig aan op mijn lippen. Deze kleur was wel erg lastig vast te leggen. In het echt is de tint ietsjes donkerder dan op de foto.

Een Kerstcollectie zonder een klassieke rood kan bijna niet, dus vandaar dat Blume in dit Shiny Pretty Things setje zit. Blume heeft een matte finish en is echt een klassieke, felle rode tint met een koele ondertoon. Erg mooi, dit is echt zo’n iconische kleur. Altijd handig om te hebben voor wanneer je ‘de rode lipstick’ wil dragen.

De donkerste tint van het stel is Bow Up. Bow Up is een bordeauxrode, bijna wijnrode tint die ook een matte finish heeft. Ook hier komt weer veel kleur vanaf en hij zit ook fijn op mijn lippen. Daarnaast vind ik ook deze kleur weer heel mooi.

Conclusie

Ik vind de lipstick kits die M.A.C ieder jaar in haar Kerstcollectie heeft echt een succes. Ik kocht er al eerder eentje en ook de Shiny Pretty Things Mini Lipstick Kit in de kleur Bright is weer een topper. Er zitten vier mini lipsticks in die allemaal fijn zijn. Wel moet ik eerlijk zeggen dat ik één van de lipsticks niet zo mijn ding vind, maar de overige 3 wel. Dat hou je toch met zo’n set denk ik. Deze kit kost €29,50. Dat is niet goedkoop, maar daar heb je wel vier lipsticks voor terwijl je voor een lipstick normaal gesproken €19,50 neer moet leggen. Of €10 euro als je mini lipsticks koopt. In dat laatste geval zou je er met deze kit eentje gratis hebben. Zo’n kit is echt leuk om cadeau te doen. Of om jezelf mee te verwennen natuurlijk.

Heb jij wat gekocht van de M.A.C Kerstcollectie?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog