MAC – Strobe Cream Pinklite review

M.A.C strobe cream pink lite

In mijn pubertijd had ik écht een vette huid. Nu is mijn huid een stuk droger en gaat mijn huid niet echt glimmen door de dag heen. Geloof me, dat vind ik zeker fijn, want mijn make-up blijft daardoor ook een stuk beter zitten. Maar ik mis soms wel een natuurlijke glans. Gelukkig kun je deze vaak wel creëren met make-up zoals highlighters. Of de Strobe Cream van M.A.C. Vandaag wil ik je alles vertellen over dit multifunctionele, glanzende product. Benieuwd?

M.A.C strobe cream review

De Strobe Cream zit in een plastic tube die een witte, parelmoertint heeft. In het midden is een roze balkje te zien: de kleur van de Strobe Cream die ik heb. Verder ziet de tube er vrij simpel uit met zwarte tekst en het logo van M.A.C.

Volgens M.A.C is hun Strobe Cream de ultieme snelle opkikker voor de huid. Het verrijkt de huid met krachtige, plantaardige ingrediënten en geeft de doffe, futloze en vermoeide huid een opkikker. Het zou de huid lichter maken en ervoor zorgen dat deze gaat stralen door de reflecterende deeltjes en antioxidanten. Het product zorgt voor een heldere teint, glans en zou hydraterend werken.

Strobe Cream kun je op verschillende manieren gebruiken. Je kunt het over het hele gezicht aanbrengen onder je foundation om zo een stralende teint te creëren. Ook kun je het plaatselijk aanbrengen als een soort vloeibare highlighter.

M.A.C strobe cream pinklite swatch

Er zijn maar liefst 5 verschillende tinten van de Strobe Cream. Zo heeft M.A.C een zilveren tint, maar ook perzik, roze, goud en rood. Hierdoor zit er voor iedere tint wel een geschikte kleur tussen. Zelf heb ik de roze variant: Pinklite. Deze lijkt wit parelmoer als hij uit de tube komt, maar zoals je kunt zien op de swatch, bevat hij roze en paarse reflecterende deeltjes.

Wanneer je de crème over je hele gezicht aanbrengt en goed uitsmeert, je hebt maar een klein beetje nodig, is de witte tint verdwenen en blijft er alleen een mooie glans achter. Het is dus niet zo dat de Strobe Cream je lichter maakt. Het zorgt er alleen voor dat je huid, wanneer er licht op valt, glanst. Zelf gebruik ik de Strobe Cream vooral onder mijn foundation om het geheel allemaal wat minder mat te maken, maar ook als vloeibare highlighter over mijn foundation is hij mooi. Al moet ik zeggen dat hij wel vrij subtiel is als highlighter.

Conclusie

Ik vind de Strobe Cream van M.A.C echt een fijn product. Het is multifunctioneel: je kunt het zowel onder je foundation dragen als eroverheen als highlighter. Ook blijft het product goed op zijn plek en maakt mijn huid niet vet. De Strobe Cream van M.A.C is verkrijgbaar in twee verschillende maten. 30 ml voor €13,- en 50 ml voor €33,-. Zelf heb ik de variant van 30 ml en daar doe ik al een hele tijd mee. Mocht je het product echt op dagelijkse basis gebruiken, dan zou ik wel voor de grotere variant gaan.

Hou jij van een glanzende huid?

xxx Teddy

Benieuwd of dit product wat voor jou is? Maak onderstaande test!

[wp_quiz id=”17366″]

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog