De grappigste momenten van juli 2019

grappigste momenten juli

Oh jongens, juli zit er alweer bijna op. Ik vind juli altijd een heerlijke maand: ik heb vakantie én het weer is vaak top. Vooral afgelopen week was het weer bizar goed. Althans, als je fan bent van warmte. Afgelopen maand heb ik dus heerlijk genoten van het lekkere weer en mijn vrije tijd. Kortom: het was een leuke maand en er waren ook zeker weer wat momentjes waarbij ik even om mijzelf, of om iets anders, moest lachen. Zo had mijn vriend (net als ik) wel erg veel trek, moest ik lachen om een goede woordgrap én verbaasde ik me net zoals ieder jaar weer over de gekke dingen die ik op de Zwarte Cross meemaakte. Vandaag wil ik mijn grappigste/leukste momenten van de maand juli met je delen. Benieuwd?

  • Na een avondje festival fiets ik met mijn vriend terug naar huis. Tijdens ons gesprek over of we nog wat gaan drinken als we thuis zijn, vraag ik hem of hij daarbij liever nog een stukje cheesecake of chips wil. Zijn antwoord? Allebei. Ik wist dat hij net zo’n foody is als ik.
  • Tijdens de persdag van de Zwarte Cross vertelde ze me alles over het afval scheiden waar ze dit jaar druk mee zijn. Hun slogan? Echt scheiden was nog nooit zo makkelijk. Ik vind ‘m grappig.
  • Op de Zwarte Cross vertelt een vriendin van me aan een jongen dat ze uit Utrecht komt. Zijn reactie: Ah leuk, maar hoe kom je eigenlijk in U terecht?
  • Wanneer de Nacho bar een geniale woordgrap op de gevel heeft staan: I’m Nacho type. Je snapt natuurlijk wel dat ik niet anders kon dan daar nacho’s eten.
  • In de discotent van de Zwarte Cross was het me gelukt om een feesthoedje te bemachtigen. Wat ik niet had verwacht, was dat deze later die dag van mijn hoofd afgehaald zou worden, waarna een gast de punt eraf zou bijten en er een biertje doorheen zou drinken. Only at the Zwarte Cross.

Benieuwd naar mijn grappige momenten van de vorige maand, juni? Lees die dan hier!

Wat is het grappigste wat jij afgelopen maand meemaakte?

xxx Teddy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog