De grappigste momenten van juni 2019

grappigste momenten juni 2019

Ja hoor, juni zit er weer op! Juni was voor mij iets stressvoller dan mei, al hield dat snel op toen ik mijn scriptie inleverde en het genieten geblazen was. Het lekkere weer kwam daarbij als geroepen. Juni stond dus in het teken van scriptie, maar ook van leuke dingen zoals een gaaf pers event en de voorbereidingen voor het festivalseizoen. Afgelopen maand was leuk en er waren ook zeker wat momentjes waarbij ik even om mijzelf, of om iets anders, moest lachen. Zo stond ik totaal verkeerd in Amsterdam te wachten voor een event, had ik pas bij het vierde glas door dat ik alcohol dronk en was mijn autocorrect weer op dreef. Vandaag wil ik mijn grappigste/leukste momenten van de maand juni met je delen. Benieuwd?

  • Afgelopen maand had ik een super leuke parfumlancering. Gewapend met mijn Google maps ging ik naar Amsterdam en wachtte keurig op de afgesproken plek. Althans dat dacht ik. Ik was straal voorbij de groep gelopen en was 20 meter verderop in mijn eentje aan het wachten. Dit soort dingen gebeuren me wel vaker…
  • We blijven nog even bij hetzelfde event. Naast de bar was een tafel opgezet met prachtige kannen met verschillende drankjes. Eentje was knalroze, dus uiteraard besloot ik deze te proberen. Na het derde glas ging ik voor een vierde en zei tegen degene die daar werkte: “Die roze is echt lekker!” Waarop ik als antwoord kreeg: “Ja, lekker hè! Er zit wodka in”. Oké, geen nieuw glas meer voor Teddy.
  • Een van mijn vriendinnen vertelt het nooit als ze op date gaat. Achteraf wel, maar van tevoren maakt het haar alleen maar onnodig zenuwachtig. Snappen we als vriendinnen, maar leuk is anders. Daarom besloot ze het ons dit keer wél te vertellen. Of ze dat de volgende keer weer doet, betwijfel ik. Vooral nadat we direct een grappig liedje met zijn naam erin maakten…
  • Samen met een vriendin ga ik een weekendje naar een festival. De weersvoorspelling: heel warm. Vriendin op WhatsApp: “Dan worden we ’s ochtend om 8 uur die tent uitgebrand.” Ik wilde reageren met: “Denk dat t wel meevalt.” Mijn autocorrect zegt: “Denk dat t wel meebakt.”

Wil jij mijn grappigste momenten van de vorige maand ook lezen? Dat doe je hier.

Welke grappige dingen maakte jij de afgelopen maand mee?

xxx Teddy

3 comments

  • haha meebakt, heerlijk! Altijd leuke dingen dit. Ik had toen een NYX event in Amsterdam, kon ten eerste al mijn auto niet kwijt, probeerde ook te onthouden in welk vak die stond (A, maar dat was achteraf wel een heel groot blok..) mijn google maps stuurde me maar rondjes..en nog meer rondjes.. toen ik iemand had gebeld die mij naar het restaurant begeleidde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog