Juni 2019 in een paar foto’s

juni in een paar foto's

Jeetje, juni zit er al weer op… Ik vind juni altijd zo’n heerlijke maand. Het weer wordt beter, de eerste festivals komen er weer aan en niet geheel onbelangrijk: de zomervakantie begint of staat voor de deur! Voor mij gaat dat (hopelijk) de laatste keer zomervakantie vanuit mijn studie zijn, want ik leverde halverwege juni mijn scriptie in. Begin juni was dus vrij stressvol, maar over het algemeen was juni een hele leuke maand. Ik at me vol van een goed gevuld toetjesbuffet, ging met een speedboot naar een pers event en maakte een nieuwe beste vriend. Vandaag wil ik je in een paar foto’s laten zien hoe mijn juni was. Benieuwd?

Begin deze maand waren mijn opa en oma 60 jaar getrouwd. 60! Dat was reden voor een feestje! Met de hele familie aten we een taartje en kletsten we wat af. De avond sloten we af met een heerlijk diner en dit toetjes festijn. Dit ziet er toch te lekker uit allemaal? En ja, ik heb zeker van bijna alles wat geproefd…

18 juni bestond A Beauty Day 5 jaar! Wat een mijlpaal. 5 jaar lang blog ik al met veel plezier. Uiteraard moest daar op gedronken worden. Mocht je benieuwd zijn naar wat ik in die 5 jaar allemaal heb geleerd, lees dat dan hier.

Halverwege deze maand had ik een super leuk pers event op de planning staan! s.Oliver en 4711 lanceerden namelijk hun nieuwe zomergeuren van 2019. De locatie was prachtig, een glazen kas op het IJ in Amsterdam, en ook over de weg ernaartoe was nagedacht. Een prachtige speedboot kwam ons ophalen en bracht ons naar de locatie. Natuurlijk gaat het daar niet helemaal om, maar dat maakte het wel echt af. Binnenkort komt er zeker een review van beide geuren online, maar ik kan je alvast verklappen dat ik de geuren erg lekker vind.

Een van mijn beste vriendinnen was jarig deze maand, dus ook dat moest gevierd worden! Flink wat feestjes dus de afgelopen maand. Samen met onze vriendinnengroep gingen we een avondje de stad in. Voordat we naar de verjaardag gingen, ging ik eerst met een van de vriendinnen uit eten. Ons excuus: een goede bodem leggen. We gingen naar Meneer Smakers, waar ze echt de meest lekkere burgers hebben. Omdat het lekker weer was, konden we fijn buiten zitten.

Mocht je me op Instagram volgen, dan heb je mijn nieuwe vriend misschien al voorbij zien komen. Afgelopen week was het bizar warm in Nederland. Hoewel ik het gelukkig in huis vrij koel kan houden, vind ik het toch wel lekker om met dit weer buiten te zitten. Bij de Action kwam ik dit Unicorn opblaasbadje tegen en ik wist direct dat wij dikke vrienden konden worden. Ik nam hem mee naar huis en vanaf dat moment zijn we onafscheidelijk geweest.

Hoe was jouw juni?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog