De grappigste momenten van mei 2019

grappigste momenten van mei

Mei was een vrij relaxte maand. Hoe dan? Zul je je afvragen als je weet dat ik op dit moment druk bezig ben met mijn scriptie. Geloof me, ik als echte stresskip heb ook geen idee waar deze rust en kalmte vandaan komt. Natuurlijk steek ik veel tijd en moeite in mijn scriptie, maar een ik-zie-het-niet-meer-zitten momentje heb ik (nog) niet gehad. Even afkloppen. Afgelopen maand was ik dus vooral bezig met mijn scriptie, maar er waren ook zeker momenten waar ik (achteraf) even om moet lachen. Zo was de autocorrect van mijn telefoon het helemaal met me eens, raadde ik een vriendin een lachworkshop aan als date en probeerde iemand een wel heel vreemd woord uit te leggen tijdens een spelletje 30 seconds. Vandaag wil ik mijn grappigste/leukste momenten van de maand mei met je delen. Benieuwd?

 • Tijdens een spelletje 30 seconds met vrienden probeert een van ons op zijn beurt woorden uit te leggen. De eerste woorden lukken aardig, maar na een poging van het volgende woord en wat moeilijke blikken verder kijkt hij ons aan en zegt: “ja jongens, sorry hoor. Maar niemand weet toch wat een narkis is?”. Waarop ik naar hem toe loop, het woord zie en begin te lachen. “Een narcis bedoel je!”. Oh well, blame it on the alcohol.
 • Het aan de weg zetten van de kliko is nog wel een dingetje. Gelukkig heb ik een speciale app die me meldingen geeft wanneer het ding naar buiten moet, maar laatst had ik die niet gekregen. Je raadt het al: mevrouw was de kliko, terwijl ie kanonnenvol zat, vergeten. Uiteraard moest ik tegen een vriendin even klagen over de stomme kliko op WhatsApp. Mijn telefoon dacht er precies hetzelfde over en de autocorrect veranderde het woord kliko’s direct in klojo’s. I knew you got my back.
 • Ik biedt mijn vriend een koekje aan terwijl we een film aan het kijken zijn. Hij: “ja, doe maar eentje”. Ik: “wil je maar één koekje?!” Hij: “ja, één tegelijk.”
 • Tijdens een avondje eten vraagt een vriendin me om ideeën voor een leuke date, waarop ik direct druk ga googelen. Het resultaat? Ik kwam uit op een ontspannende lachworkshop.
 •  Tijdens een nutteloze scrolsessie op Facebook kom ik een wel heel bijzondere reclame tegen van een bepaald merk voor zwangerschapstesten: een ‘gratis quiz om zwanger te worden’. Wist niet dat dat tegenwoordig zo makkelijk ging…

Benieuwd naar mijn grappige momenten van de vorige maand? Die lees je hier.

Wat waren de grappigste momenten van jouw mei?

xxx Teddy

8 comments

 • Ooooh, bij ons kunnen er tijdens 30 seconds halve ruzies ontstaan, hahah. Wij maken onze eigen kaartjes, dat vinden we leuker dan het bordspel. Alleen schrijven de mannen altijd namen van sporters op die de vrouwen dan niet kennen. Laatst waren een vriendin en ik het zo zat; we hebben allemaal onderwijskundige namen opgeschreven die zij niet kenden, haha.

  Wist trouwens ook niet dat je zwanger kon raken van een quiz. Wat gaat dat makkelijk tegenwoordig!

  Liefs,
  Marloes

  • Haha geweldig! Wij deden het laatst via een app, werkte ook heel makkelijk. Maar kaartjes zelf maken is ook super leuk!

 • Wat een leuk idee om de grappigste momenten vast te leggen. Vaak vergeet ik ze veel te snel. Goed om erbij stil te staan 👌🏻. Een ontspannende lachworkshop (nooit van gehoord) als eerste date… hihi. Ben benieuwd hoe dat uitpakte!

 • Haha om dat van die narcis moest ik ook lachen. Leuk artikel dit! Weer eens wat anders! Fijne avond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog