De grappigste momenten van april 2019

leukste momenten april

Toen april nét begon, had ik niet het idee dat het een hele leuke maand zou worden. Mijn hoofd zat vol tentamenstress en ik zou feedback op het eerste deel van mijn scriptie krijgen. Niet bepaald dingen waar ik heel vrolijk van word kun je begrijpen. Maar goed, naast mijn studie heb ik ook nog een normaal leven. En ik kan je vertellen dat mijn april uiteindelijk wél heel erg leuk was en er zeker momentjes waren waar ik (achteraf) even om moet lachen. Zo besprak ik nét iets te vaak de Pickwick theevragen met mijn vriend, dacht ik dat ik de wasmachine stuk had gemaakt en dronk ik bier op de universiteit. Vandaag wil ik mijn grappigste/leukste momenten van de maand april met je delen. Benieuwd?

  • Zelf vind ik de thee vragen van Pickwick geweldig. Mijn vriend? Die begint ze zo langzamerhand zat te worden. Het antwoord op de vraag ‘welke karaktereigenschap zou je graag willen hebben?’ was dan ook: asociaal. Oké ik stop wel.
  • Ik ben helemaal weg van de make-over serie Queer Eye op Netflix. Mijn vriend wilde het nooit kijken, totdat hij met een schuin oog een halve aflevering met me mee keek. Je raadt het al, de volgende dag: ‘zullen we die aflevering afkijken?’ I knew it!
  • Dat moment waarop ik dacht dat de deur van de wasmachine klemde. Uiteraard bleef ik net zo lang aan de deur trekken totdat hij openschoot, om erachter te komen dat de deur nog niet open ging omdat het programma nog niet afgelopen was… Ah vandaar dat water.
  • Wanneer ik met een vriendin om half 5 nog op de universiteit was. Zij: ‘jeetje, zo laat al. Eigenlijk hadden we nu al aan ’t bier moeten zitten.’ Ik: ‘nou, dan doen we dat toch gewoon?’ Waarop we vervolgens in het café van de universiteit belanden met bier én een portie bitterballen.

Wat was het leukste moment van jouw april?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog