April 2019 in een paar foto’s

bloesemboom april

Jeetje, april is gewoon alweer voorbij. April is echt bizar snel gegaan voor m’n gevoel. Ineens was het Pasen, ineens was het Koningsdag en nu zijn we alweer begonnen aan de maand mei. April was een maand waarin ik de eerste week alleen maar aan het blokken was voor mijn laatste tentamen, enorm blij werd van alle goede cijfers die ik terugkreeg én echt begon aan de laatste loodjes van mijn studie. Wees maar niet bang, naast mijn studie genoot ik ook van het heerlijke zonnetje en de feestelijke dagen. Vandaag wil ik je in een paar foto’s laten zien hoe mijn april eruit zag. Benieuwd?

Hoewel ik nog druk bezig was met het dragen van truien, werd het halverwege deze maand ineens super lekker weer! Fine by me. Ik ging direct naar buiten om van de zon te genieten. Uiteraard hoorde daar het eerste ijsje van het jaar bij.

Het weer was zo lekker, dat ik een middagje in de tuin doorbracht. In mijn tuin staat een prachtige kersenboom die vol in de bloesem stond. Bloesem vind ik altijd zo mooi! Vooral met die strak blauwe lucht erbij is het echt een plaatje. Helaas zijn op dit moment de meeste bloesemblaadjes van de boom af en is de hele tuin een bende. Ik moet maar eens gaan vegen…

Uiteraard kan dit overzichtje niet compleet zijn zonder een beetje puppy spam. Als je naar deze foto kijkt zul je vast denken: puppy?! Ja, Joost is nog een puppy. Al is hij de laatste tijd enorm gegroeid. Eerder sprong hij al wel eens op de stoel als mama even naar de keuken liep, maar nu past ie toch echt niet meer. Al denkt hij zelf nog van wel. Ik keur het goed.

Tijdens het Paasweekend kwamen mijn vriendinnen een nachtje logeren. Super gezellig! Zaterdag genoten we heerlijk van de zon, gingen lasergamen en dronken gezellig een wijntje voordat we de stad in gingen. De volgende ochtend maakten we met z’n alle een uitgebreid Paasontbijt en gingen we weer naar buiten omdat het zulk lekker weer was. Mijn nieuwe tuinbank kwam enorm goed van pas dat weekend. Kijk ook hoe leuk dit hoekje begint te worden met de gekleurde kussentjes en de lampionnetjes boven de bank!

Nog meer Joost spam! Aan het eind van deze maand ging ik bij mijn ouders pizza eten, wat ook betekende dat ik weer met Joost kon knuffelen. Joost vind het altijd enorm leuk om met me te spelen, maar is daarna wel echt uitgeput. Toch wilde hij laten zien dat hij gewonnen had en nam zijn speelvarken mee naar zijn kleed. Kijk nou hoe schattig.

Uiteraard heb ik aan het eind van deze maand ook Koningsdag gevierd! Samen met een vriendin en wat vrienden ging ik naar een festival. Helaas was het weer wat minder, maar alsnog hebben we er een leuke dag van gemaakt!

Hoe was jouw april?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog