Nieuwe gordijnen in de keuken van Voordeelgordijnen.nl

voordeelgordijnen.nl gordijnen

Een tijdje terug liet ik je al de keuken van mijn nieuwe huisje zien. Sindsdien is er niet heel veel veranderd, alleen is het wel weer knusser geworden. Zo zijn er wat spulletjes bijgekomen, heeft de plant naast de eettafel een eigen krukje gekregen waardoor hij nog mooier staat én heb ik gordijnen opgehangen. Of nou ja, niet ik, maar mijn vader. Zo gaat dat nou eenmaal. Vandaag wil ik je mijn nieuwste gordijnen graag laten zien en wat vertellen over de webshop waar ze vandaan komen: Voordeelgordijnen.nl. Benieuwd?

Allereerst: dit zijn ze! Mijn nieuwe gordijnen. T was heel lastig om hier een goede foto van te maken met al het tegenlicht, maar is t geen plaatje? De gordijnen dan hè. Ik heb gekozen voor donkerblauwe gordijnen die lekker lang zijn. Door het huis heen komt de kleur donkerblauw vaak terug. Mijn bank is donkerblauw en ook heb ik hier en daar wat donkerblauwe accessoires staan. Toen ik deze donkerblauwe kleur zag, wist ik direct dat dit er goed bij zou passen! Ik twijfelde eerst heel erg tussen grijze gordijnen en deze, maar ik vind een beetje kleur niet verkeerd staan. De rest van de keuken is al zo grijs/wit.

gordijnstof julia blauw

Hier zie je goed hoe de stof van de gordijnen eruit ziet. Het is de stof: Julia blauw 15. De stof wordt omschreven als een soepele gordijnstof met een linnenstructuur aan de voorkant. De achterkant van het gordijn is ook blauw, maar heeft geen structuur. Dat is een gewone verduisterende stof. De lichtdichtheid van het gordijn is daardoor 78%. De stof is gemaakt van 100% polyester. Ik vind de stof er echt goed uitzien. Hij voelt stevig aan en de kwaliteit ervan is ook erg goed.

De gordijnen zijn netjes afgewerkt, zoals ook op de foto hierboven te zien is. Dat heeft Voordeelgordijnen.nl goed gedaan! Wat ik echt ideaal vind aan deze webshop is dat je zelf niet hoeft uit te rekenen hoeveel stof er nodig is voor de oppervlakte die jij gevuld wil hebben. Het enige wat je in hoeft te typen zijn de afmetingen van de rails en hoe lang je de gordijnen wil hebben. Daarna doet Voordeelgordijnen.nl het rekenwerk! Verder zijn er nog allerlei opties die je zelf kunt kiezen bij het op maat maken van gordijnen. Zo kun je kiezen of je ringen wil of de gordijnen liever aan rails ophangt, hoeveel plooien je wil, hoeveel delen je nodig hebt én of je nog een extra voeringstof wil. Veel opties dus om precies de gordijnen te laten maken naar jouw wens!

Conclusie

Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe gordijnen van Voordeelgordijnen.nl. Ze maken mijn keuken echt af. Ik vind ze niet alleen heel erg leuk staan, maar ik ben ook erg tevreden over de kwaliteit en hoe makkelijk het bestellen is. Ook is de levertijd best kort als je je bedenkt dat de gordijnen echt op maat worden gemaakt. Binnen 10 werkdagen heb jij jouw nieuwe op maat gemaakte gordijnen van Voordeelgordijnen.nl namelijk al in huis!

Vind jij gordijnen ook zo knus?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog