de leukste make-up stash video's

De leukste make-up stash video’s om deze zondag te kijken

Als echte beauty-lover heb ik door de jaren heen een flinke make-up collectie opgebouwd. Laten we zeggen dat al mijn producten echt niet in één make-up tasje passen. Een hutkoffer is een betere optie. Hoewel ik kritisch ben en kijk welke producten er na het testen in mijn collectie belanden, heb ik nou eenmaal een zwak voor een grote make-up collectie. Don’t get me wrong, ik ruim mijn collectie zeker van tijd tot tijd op. Maar declutteren tot 5 lipsticks? Nah, I’m good. Ik vind het geweldig om video’s te kijken van andere make-upcollecties. Deels zodat ik mijn eigen make-upcollectie nog beter in kan delen, maar ook gewoon omdat ik zo’n grote collectie heerlijk vind om naar te kijken. Herkenbaar? Top! Vandaag deel ik namelijk 5 van mijn favo make-up stash video’s die je deze zondag nog kunt kijken.

De make-up stash video van Tati

Laten we beginnen met een video van Tati en haar make-up stash. Tati is een Amerikaanse beauty-youtuber en ze maakt al jaren video’s. Niet gek dus dat ze in plaats van een kastje voor haar beauty collectie een hele kamer heeft vol beautyproducten. I mean, dit is toch geweldig om naar te kijken?

Vera Camilla’s make-up stash

Waarschijnlijk ken je Vera Camilla wel, Vera is een beautyblogger/youtuber van Nederlandse bodem en zit ook al heel wat jaren in het vak. Ik volg haar al heel lang en heb door de jaren heen haar video’s steeds professioneler zien worden. Vera had altijd een mega make-up collectie waar ik stiekem een beetje van droomde. Don’t get me wrong, dat heeft ze nog steeds, maar Vera is steeds kritischer naar haar collectie gaan kijken en heeft haar collectie enorm opgeruimd. Nu heeft ze alleen nog producten die ze echt geweldig vindt en veel gebruikt. Erg leuk om te zien!

Desi Perkins make-up collectie

Deze make-up stash video van Desi is al wat ouder, maar daardoor niet minder leuk om te kijken. Desi heeft echt een bizar grote collectie. Ik zou zelf niet weten wat ik met zo veel producten zou moeten, I mean: hello keuzestress, maar ik vind het wel heerlijk om naar te kijken. Vooral omdat haar collectie zo goed ingedeeld is, waardoor alles overzichtelijk lijkt.

Make Me Blush make-up opruim video

Daniëlle heeft een make-up stash die iets meer op die van mijzelf lijkt. Door deze herkenbaarheid vind ik het juist zo leuk om te kijken. Ik ben altijd benieuwd naar de favoriete producten van andere bloggers en welke items zij dagelijks gebruiken. Daardoor kan ik ook weer nieuwe producten ontdekken!

Nikkie Tutorials beauty room tour

Natuurlijk kon deze video van de beauty room van Nikkie in dit rijtje niet ontbreken. Nikkie is een icoon en ik was al jaren benieuwd naar haar make-upcollectie. Toen ze deze video plaatste, zat ik dan ook op het puntje van mijn stoel. Haar beauty kamer is zo strak, terwijl ze zo veel make-up heeft. Daar kan ik af en toe nog wel wat van leren!

Kijk jij ook graag make-up stash video’s?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog